IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen се заяде открито със Subaru

Новата реклама на ID.4 едва ли ще се хареса на японците (ВИДЕО)

Американското подразделение на Volkswagen заслужи доста критики през последната седмица след неуспешната първо-априлска шега, свързана с промяната на името на компанията. Това донякъде отвлече общественото внимание от няколкото нови реклами за електрическия ID.4, който германският производител се опитва да популяризира в Щатите.


VW ID.4


Последният клип с дължина 30 секунди разказва за това, как VW ID.4 е „по-добър за вашето семейство“ и как електрическият задвижващ механизъм на SUV-модела остава безшумен, като по този начин позволява на хората „да приемат сладките звуци на природата“. Всичко това е чудесно, докато във видеото не се появява Subaru Outback, което нарушава "музиката" на майката-природа със своя двигател с вътрешно горене.

Явното заяждане от страна на Volkswagen със собствениците на Subaru Outback, особено с тези със стикери "Обичам природата", си личи и от факта, че японският модел е доста изцапан, докато германският SUV направо блести от чистота. Това е явен намек за разликата между задвижваните с електричество превозни средства и тези с двигатели с вътрешно горене.



Засега обаче разликата в продажбите е доста сериозна, особено на пазара в САЩ. За първото тримесечия Volkswagen е продал общо 58 000 свои автомобила, като те са предимно с двигатели с вътрешно горене. В същото време резултатът на Subaru е 139 000 бензинови автомобила, но японският производител все още няма електрически модел в гамата си.

Снимка и видео: Volkswagen USA / YouTube

0 от 500
  • #17
    5 rate up comment 22 rate down comment
    Хаха ( преди 3 години )
    Ще падна от смях. Да сравняваш субару с фолксваген е все едно да сравняваш запорожец с волга. Години им трябват на субару да догонят фолксваген. На където и да се обърна в европа виждам фолсваген. Субаро не виждам много. Една слава от импреза, и с това славата му приключва.
  • #16
    14 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Германският ви *** блести от чистота, защото ако влезе някъде по черно после не може да излезе и от страх си седи на пътя.
  • #15
    22 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Намерили точно Volkswagen да говорят за природа
  • #14
    22 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    С този Volkswagen може само да дишате прахта на което и да е Subaru. Плюс това този електрически джип си го представям закъсал в 2 сантиметра сняг.
  • #13
    27 rate up comment 5 rate down comment
    Sameman ( преди 3 години )
    Колко собственици на Subaru биха смени колата си за VW е въпроса? :D
  • #12
    8 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не минава тема, в която да не се изходи някой пъпчив тойотаджия (10). Мойто момче, живей си в измисления свят и си карай несъществуващите електрически Тойоти - само си пий лекарставара по-честичко.
  • #11
    8 rate up comment 23 rate down comment
    До 11 ( преди 3 години )
    Ама какво става тука? Полото има 4 титли, а великото субаро 3. Що така бре миме? Субарото имат една импеса и туй то филма свършва.
  • #10
    6 rate up comment 22 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Субару още не могат да постигнат нормална ефективност на бензиновите си двигатели, да не говорим за електрически задвижващи системи, каквито скоро няма да имат. Субару са останка от един отминал свят.
  • #9
    7 rate up comment 16 rate down comment
    До 11 ( преди 3 години )
    Я погледни последните години колко титли има субаро. Нещо ги няма за разлика от Поло. Що така?
  • #8
    22 rate up comment 6 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 3 години )
    Тия нецензурни нецензурняци от Faultswagen намериха с кого да се джавкат. Колко титли имат във WRC, я някой да ми припомни, че скачат баш на Subaru?