IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen се заяде открито със Subaru

Новата реклама на ID.4 едва ли ще се хареса на японците (ВИДЕО)

Американското подразделение на Volkswagen заслужи доста критики през последната седмица след неуспешната първо-априлска шега, свързана с промяната на името на компанията. Това донякъде отвлече общественото внимание от няколкото нови реклами за електрическия ID.4, който германският производител се опитва да популяризира в Щатите.


VW ID.4


Последният клип с дължина 30 секунди разказва за това, как VW ID.4 е „по-добър за вашето семейство“ и как електрическият задвижващ механизъм на SUV-модела остава безшумен, като по този начин позволява на хората „да приемат сладките звуци на природата“. Всичко това е чудесно, докато във видеото не се появява Subaru Outback, което нарушава "музиката" на майката-природа със своя двигател с вътрешно горене.

Явното заяждане от страна на Volkswagen със собствениците на Subaru Outback, особено с тези със стикери "Обичам природата", си личи и от факта, че японският модел е доста изцапан, докато германският SUV направо блести от чистота. Това е явен намек за разликата между задвижваните с електричество превозни средства и тези с двигатели с вътрешно горене.



Засега обаче разликата в продажбите е доста сериозна, особено на пазара в САЩ. За първото тримесечия Volkswagen е продал общо 58 000 свои автомобила, като те са предимно с двигатели с вътрешно горене. В същото време резултатът на Subaru е 139 000 бензинови автомобила, но японският производител все още няма електрически модел в гамата си.

Снимка и видео: Volkswagen USA / YouTube

0 от 500
  • #57
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Мимето ( преди 3 години )
    Тая вагаджийница може само да си мечтае да влезе, камо ли да излезе от местата, на които може да влезе субидубиду. Собственикът му ще реве ако го накаля така и тока няма да му стигне да излезе от калта. Като цяло двата автомобила нямат нищо общо и " подигравката" е не на място.Търси...
  • #56
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Хаха ( преди 3 години )
    Да за войната бъркам. Но това за хамъра,не. Това военното не е хамър! Хамър е цивилния варянт на военния джип. И с нивата ще го скъсаш от смях. За G-класата да не говорим. Нивата и двете ще ги скъса от смях. В гората, когато е сухо съм съгласен, тясно е и минава. Но в кал, на пясък, на всякъде другаде на тая скапана нива ще и се развият раздатките 333 пъти.
  • #55
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    Ти верно си много голям шемет. Войната в Залива започна 1990 и завърши 1991 г. Но викаш Хамър е правен за войната в Ирак, а - хахахахаНе ме занимавай повече с тъпотиите си - ти просто трябва да се лекуваш спешно.
  • #54
    0 rate up comment 11 rate down comment
    Хаха ( преди 3 години )
    Ама ти верно джип си виждал само на снимка. Хамър Н1 излиза 1992г!!! Точно когато американците почнаха войната в ирак!!! Може и чинии да мия, ама заплатта ми е минимум два пъти колкото твоята. А с моята работа със сигурност е повече от два пъти. Не мисля утре ако шефа не може да ми плаща дали ще има какво да ям. Дори за година да спре фирмата пак ще взимам два пъти колкото тебе. Данъците и застраховките на моите две коли и тази на жена ми са повече от твоята заплатка. Капиш, НЕ робе?
  • #53
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    Затвърди мнението ми, че си пълен комплексар. В апартамент може да живее баба ти, ама ти други лафове не знаеш. Освен това, сигурно съм по-голям от теб, за да ми говориш за войната в Залива през 1991 г. и знам, че Хамъра изобщо не е правен за тази война, а е далеч по-рано разработван. Хайде лягай си, че си толкова жалък, та чак те съжалявам. Мий чинии и си си вярвай, че си милионер в Германия - хахахахаха
  • #52
    0 rate up comment 9 rate down comment
    Хаха ( преди 3 години )
    Та да си продължа. Като имам нужда от лекар, не ми искат такси, и пари. Полицаите не ме щавят за рушвети. Гаража ми е по-голям от апартамента ти в който живееш. Събира една Q7, една Q5 и една RS6 avant. А относно ладата... Явно не си бил роден когато са направили хамъра. Хамъра моето дете е направен за войната във Ирак. Пустинна буря се казваше операцията. Вкарай тая нива в пясъка и и гледай сеира. За G-класата също няма да коментирам. Джипове си виждал на снимка.
  • #51
    0 rate up comment 10 rate down comment
    Хаха ( преди 3 години )
    Хахха не робе, боли ме дедовия за германия. Тук се развивам тук стоя. За 2г си взех къща 650 квадрата за 150000Е, а сега е 500000Е. Карам чисто нови коли, като се пенсионирам ще взимам три пъти повече от твоята двумесечна заплата. Да не говорим, че с пенсионирането ми ще гушна едни 100тина хиляди. Дори да спра да работя сега, пак ще взимам няколко пъти повече от тебе. А ти си мисли, че не си роб. Са като ви затворят пак ще видим кой е роб и кой не.
  • #50
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    Еха, поредния роб, който си мисли, че е Нобелов лауреат и е център на света, пък в същото време слугува в чужда държава. То ти много разбираш виждам - пишеш с малки букви държавата, в която слугуваш, пушеш СубарО, вместо Субару и мислиш че Хъмви е проходим, защото е 5 тона. С една Нива за 2000 лева ще те направя сам да си говориш на офроуд с Г-класата си или Хъмвито. Добре си направил, че си ни освободил от присъствието си, дерзай и се кланяй на Хансовете, дреме ми на мен за такива като теб.
  • #49
    1 rate up comment 10 rate down comment
    До 58 ( преди 3 години )
    Данък обществено мнение не плащам. От 2008ма живея и работя в германия, доходите ми позволяват да карам такива коли. Нямам вина, сори. А за чалга и комплексарщина... 1.чалга не понасям!!! 2.комплексарщина е да си вземеш кола 230коня и да няма къде да я караш! А за тежината и потъването...явно и от проходимост нищо не разбираш. То и хамъра е 5тона,ама нали знаеш за къде е правен? И G-класата е 2т ама са малко джиповете дето ще му се опрат. Айде ходи си играй някъде и се радвай на субарото.
  • #48
    7 rate up comment 20 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 3 години )
    Заглавието е неуместно-един гигант не може да се заяжда с едно джудже, каквото е субару.