IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen се заяде открито със Subaru

Новата реклама на ID.4 едва ли ще се хареса на японците (ВИДЕО)

Американското подразделение на Volkswagen заслужи доста критики през последната седмица след неуспешната първо-априлска шега, свързана с промяната на името на компанията. Това донякъде отвлече общественото внимание от няколкото нови реклами за електрическия ID.4, който германският производител се опитва да популяризира в Щатите.


VW ID.4


Последният клип с дължина 30 секунди разказва за това, как VW ID.4 е „по-добър за вашето семейство“ и как електрическият задвижващ механизъм на SUV-модела остава безшумен, като по този начин позволява на хората „да приемат сладките звуци на природата“. Всичко това е чудесно, докато във видеото не се появява Subaru Outback, което нарушава "музиката" на майката-природа със своя двигател с вътрешно горене.

Явното заяждане от страна на Volkswagen със собствениците на Subaru Outback, особено с тези със стикери "Обичам природата", си личи и от факта, че японският модел е доста изцапан, докато германският SUV направо блести от чистота. Това е явен намек за разликата между задвижваните с електричество превозни средства и тези с двигатели с вътрешно горене.



Засега обаче разликата в продажбите е доста сериозна, особено на пазара в САЩ. За първото тримесечия Volkswagen е продал общо 58 000 свои автомобила, като те са предимно с двигатели с вътрешно горене. В същото време резултатът на Subaru е 139 000 бензинови автомобила, но японският производител все още няма електрически модел в гамата си.

Снимка и видео: Volkswagen USA / YouTube

0 от 500
  • #27
    12 rate up comment 7 rate down comment
    А? ( преди 3 години )
    Колко милиарда са платили Субару за замърсяване на природата и колко Вагините?!?! Много им се иска на вагините да са сами срещу тесла в САЩ, но точно Субару скоро вади напълно електрически СУВ...затова се заяждат от сега!!! А можеха да снимат един дизелов Туарег примерно....по-малко шумен и по малко замърсява от Аутбека сигурно :-) :-)
  • #26
    4 rate up comment 3 rate down comment
    До30 ( преди 3 години )
    Добре, че забраниха на ланча делта интеграле да участва, иначе...
  • #25
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Факт! ( преди 3 години )
    И кво е печелила сабару Лиоб със Ситроен ги мачкаше бегай легай че си малък да коментираш неща когато не си бил роден още
  • #24
    10 rate up comment 6 rate down comment
    ДО #14 ( преди 3 години )
    Пич, да Поло има повече титли от Субару, НО виж кога ги спечелиха! Когато повечето от производителите се бяха отеглили от Световния Рали Шампионат, и при пилотите нямаше почти никаква конглокенция! Сега погледни когато Субару печелеше състезания и титли, какви легендарни пилоти караха, и колко автопрозиводители участвуваха!
  • #23
    7 rate up comment 16 rate down comment
    Факт! ( преди 3 години )
    Японците са плоскочели питеци ако не беше Европа още щяха да са на рикши
  • #22
    2 rate up comment 4 rate down comment
    БГ Туризъм ( преди 3 години )
    Супер е колата и по планинските пътища между дърветата си отваряш джамовете и не влиза дим, а свежест и прохлада. Из манастирите или по уличките на старите градове с възрожденските къщи също не е оферта да чадиш и тракаш насред хората, отишли за разходка и чист въздух.
  • #21
    5 rate up comment 15 rate down comment
    Хаха ( преди 3 години )
    Да сравняваш двайсет и първия в света с третия е малко смешно. От третия до двайсет и първия има други 18,които и те са по-добри от субаро и по-големи. Аз не знам субару да притежава други 10 автомобилни марки сред които едни от най-бързите, и най-скъпи автомобили. Да, правилно четете да ги притежава. Както казах едничката слава на импрезата от преди няколко десетки години и толкос. 8900000 коли от фолксваген срещу 665000 от субару. Печалбата на vw е колкото оборота на субару.
  • #20
    2 rate up comment 4 rate down comment
    До 22 ( преди 3 години )
    Бах ква фалшива дрога са пуснали, ти си абсолютен ***!
  • #19
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Хе хе ( преди 3 години )
    Пръдливите Хансивци що бежанци има да изхранят докато се приближат да Субару идея си нямат!
  • #18
    8 rate up comment 3 rate down comment
    За 21 ( преди 3 години )
    Хахахахахахахахааххаахха ти да не си на няква калпава дрога? Смени си дилъра дечко.