IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои производители промениха електрическите си планове?

Началото на 2024 доведе до сериозно преосмисляне на стратегиите за електрификация

Почти всеки ден се появяват новини, че електрическото бъдеще не се е оказало толкова забавно и толкова близко, колкото изглеждаше доскоро. Някои производители вече обявиха, че ще забавят развитието на електрическия си транспорт, за да обърнат повече внимание на добрите стари двигатели с вътрешно горене. Защо се стигна до това положение и как ще се променят плановете за електрификация на някои от най-големите компании в света?


Водещи производители променят плановете си за електрификация (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Кофти медия сте! ( преди 2 месеца )
    Една адекватна тема нямате за електрическите автомобили. Гледайте си силните страни и оставете нещата дето не разбирате за другите медии.
  • #2
    5 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Поредния превод на неадекватна руска статия, която трябва да внесе спокойствие в руското стадо, че ще живеят още 100 години изнасяйки петрол.
  • #1
    2 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Интересно защо липсват марки като Волво, Хюндай-Киа, БМВ и Мерцедес, които пък твърдят, че електрическите им продажби надхвърлят очакванията.