IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заседнал в снега Tesla Cybertruck се превърна в хит в мрежата

Електрическият пикап отново изненада неприятно с всъдеходните си способности (ВИДЕО)

Електрически пикап на Tesla със задвижване на четирите колела лесно може да мине за превозно средство с висока проходимост, особено ако се вярва на маркетинговите материали, разпространявани от американския производител на електромобили. В реалния живот обаче нещата явно не стоят така.


Tesla Cybertruck сняг


Преди време ви показахме Cybertruck, който беше заседнал при преминаване през горски терен с леко заснежена повърхност. Сега видео с друг екземпляр от модела се превръща в хит в интернет, като на него се вижда как пикапът определено има сериозни затруднения при движение през по-дълбок сняг.

Видеото предизвиква доста коментари, като много от потребителите са категорични, че не бива да се очаква нещо свръхестествено от електрически пикап. Той явно няма приписваните му от Tesla невероятни офроуд качества, а освен това производителят го продава с универсални всесезонни гуми, които често са безпомощни извън пътя.



Независимо от това, Cybertruck би трябва да се справи по-добре от повечето кросоувъри и SUV при движение по тежък терен. Пикапът е оборудван с мощна задвижваща електрическа система и разполага с добра геометрична проходимост. Всичко това обаче явно не помага в ситуация, в която тежката кола е „седнала“ на дъното и не докосва твърдата повърхност с колелата си.


0 от 500
  • #39
    1 rate up comment 6 rate down comment
    MythBuster ( преди 4 месеца )
    "пазарната капитализация на Тесла ще върви нагоре." А това и Господ не може да го каже, но пък вие постоянно обяснявате как вървяла надолу. На всяко падане на цените на акциите идвате да злорадствате, но после забравяте да кажете че на другия ден са се вдигнали по-високо отколкото са били преди да паднат. Въпреки, че вече трета година не можете да разберете, че пазарната капитализация няма нищо общо с финансите на компанията Tesla и няма нищо общо с годишните печалби или загуби. Мислене трябва!
  • #38
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 4 месеца )
    Мити4ен,за Гига Берлин спорихме.Февруари 2020 има клип в туба как секат дървета на терена.Завършиха лятото 2022 г.Колко време е това,злобюле?
  • #37
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 4 месеца )
    Теслю, фурнаджийската лопата.Намерих ти цитат отпреди две години,що ми се извърташ като сап на лопата,злобюле?
  • #36
    1 rate up comment 6 rate down comment
    MythBuster ( преди 4 месеца )
    Заводът в Китай беше построен за по-малко от година, което според вас антиелектриците било физически невъзможно защото трябвало да чакат бетонът да се втвърди. "цените на ДВГ и електрокара се били изравнили" тази още по-нагла лъжа, Как кореспондира с твърденията ми че очаквам през 2025 година да се изравнят цените на автомобилите с ДВГ и електромобилите? Пак не можеш да дадеш пример, нали? Вадиш думи от контекста!
  • #35
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 4 месеца )
    За грешките на бустера да не говорим.То не беше ултра твърда и мега еластична стомана,която се оказа алпака за мивки.Еластичен колянов вал, отрицателна мощност, стомана се произвеждало от Желязна руда с високо съдържание на въглерод.Всичките бисери тесларски са от преди две години.
  • #34
    1 rate up comment 7 rate down comment
    MythBuster ( преди 4 месеца )
    "Тесла Берлин се построи за една година (на практика са две години и няколко месеца)." Още по-нагла лъжа. Никога никъде и по никакъв повод не съм твърдял такова нещо. Винаги съм говорил че първоначалните планове са били юли месец 2021 година, което е година и половина. После предвид обстоятелствата като всеки нормален човек си промених мнението, като казах че Тесла по-бързо ще построят завода отколкото ще им бъде издадено разрешително за строеж и ще почнат производството преди него. ПОЗНАХ!
  • #33
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Anonymous ( преди 4 месеца )
    Не обръщайте внимание на фенбойчето на теслата. Набутал се е и сега се самонавива да не му е гадно. Като вложителите в Исторически парк.
  • #32
    1 rate up comment 8 rate down comment
    MythBuster ( преди 4 месеца )
    Първа лъжа "Ръст на Тесла всяка година по 50%" Не брат вече сте една година не можеш да разбереш че става въпрос за средногодишен ръст от 50% от 2014 когато произвеждаха 33 000 броя на година до 2030 година, което прави около 20 милиона. Засега средният ръст от 2014 година досега е 56% но трябва да използвате мозъка си за мислене за да го разберете. Сега можеш да ме обидиш, ако искаш за да се успокоиш, защото няма какво да кажеш друго.
  • #31
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 4 месеца )
    По темата.До Боровец стигам с Тойота Корола с предно предаване и зимни гуми без проблеми.Това грозното нещо го спира шепа сняг,а мантрата беше щяло да плува във вода.Може но по дъното като подводница.
  • #30
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 4 месеца )
    Мити4ен,ето ти няколко.Ръст на Тесла всяка година по 50%,Тесла Берлин се построи за една година (на практика са две години и няколко месеца),цените на ДВГ и електрокара се били изравнили,електрокара имал висока остатъчна стойност, пазарната капитализация на Тесла ще върви нагоре.