IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заседнал в снега Tesla Cybertruck се превърна в хит в мрежата

Електрическият пикап отново изненада неприятно с всъдеходните си способности (ВИДЕО)

Електрически пикап на Tesla със задвижване на четирите колела лесно може да мине за превозно средство с висока проходимост, особено ако се вярва на маркетинговите материали, разпространявани от американския производител на електромобили. В реалния живот обаче нещата явно не стоят така.


Tesla Cybertruck сняг


Преди време ви показахме Cybertruck, който беше заседнал при преминаване през горски терен с леко заснежена повърхност. Сега видео с друг екземпляр от модела се превръща в хит в интернет, като на него се вижда как пикапът определено има сериозни затруднения при движение през по-дълбок сняг.

Видеото предизвиква доста коментари, като много от потребителите са категорични, че не бива да се очаква нещо свръхестествено от електрически пикап. Той явно няма приписваните му от Tesla невероятни офроуд качества, а освен това производителят го продава с универсални всесезонни гуми, които често са безпомощни извън пътя.



Независимо от това, Cybertruck би трябва да се справи по-добре от повечето кросоувъри и SUV при движение по тежък терен. Пикапът е оборудван с мощна задвижваща електрическа система и разполага с добра геометрична проходимост. Всичко това обаче явно не помага в ситуация, в която тежката кола е „седнала“ на дъното и не докосва твърдата повърхност с колелата си.


0 от 500
  • #69
    10 rate up comment 3 rate down comment
    МОЛЯ ( преди 3 месеца )
    "Cybertruck би трябва да се справи по-добре от повечето кросоувъри и SUV"""" МОЛЯ!?!?!?! ХХАХАХАХАХ , ТАЗИ ПУМИЯ ЩЕ ПРЕМИНЕ ПО-ДОБРЕ ОТ ЛЕНД РОВЪР С ГОЛЯМ МОЩЕН ДИЗЕЛ ЛИ ? ИЛИ ПО-ДОБРЕ ОТ JEEP ?? ИЛИ ПО-ДОБРЕ ОТ ЛЕНДКРУЗЪР ИЛИ КОЯТО И ДА БИЛА ИСТИНСКА ДЖИПКА ?? ДА, модерните пародии на джип ( suv ) с двигателче от мастилено-струен принтер или лего-техник НЯМА ДА СЕ СПРАВЯТ РАЗБИРА СЕ. ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ Е В ЕДНИ ДРУГИ ДВИГАТЕЛИ АМА АЙДЕ ДА НЕ ГОВОРЯ ,ЧЕ ТОЛЕРАСТИТЕ ЩЕ СЕ ОБИДЯТ !!
  • #68
    1 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 3 месеца )
    Гостенино, напълно възможно е да е така както казваш. Говоря на онзи който обясняваш че е невъзможно днес да си купиш за 40 000 лв нова toyota, което е очевидно не е така и му показах цените на официалния сайт на toyota. После пък обяснява как екстрите щели да вдигнат 20 000 лв. Още не е отговорил какви екстри само необходими за тази сума.
  • #67
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 3 месеца )
    Мити4ен,мноооого ти ***.Тойотата която карам е купена от 2011 г от официалния дилър за 40 к.лв накичена както е искал първия собственик и след 9 години е върната.Аз я купих от официалния дилър за 10к.лв,с фул екстри.А дано албанския реотан стопли,ама надали.Като твоя автомобил с еластичен колянов вал.
  • #66
    1 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 3 месеца )
    "Тойота ( преди 9 часа )МитЕ,това е началната цена за да клъвнат такива шарани като тебе, пусни конфигуратора и ще се добавят още 10 до 20 хиляди лева." Тоест продължаваме по същата схема. Задаваш въпроси на които не можеш да понесеш отговора, а когато ти отговорят започваш с лъжите манипулациите и обидите. Има ли toyota за 40 000 лв (хайде нека да е 41 хиляди) или няма? И какви точно екстри ще накичаш за 20 000 лв на една toyota, за да ти е по вкуса? Конфигуратора нищо не добавя, ти добавяш.
  • #65
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Гумаджията ( преди 3 месеца )
    Това сняг ли е?4 тонен контейнер с летни гуми.Ако ще и 8х8 да е...
  • #64
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Тойота ( преди 3 месеца )
    МитЕ,това е началната цена за да клъвнат такива шарани като тебе, пусни конфигуратора и ще се добавят още 10 до 20 хиляди лева.Лизинговата вноска от 229 лева се получава с голяма първоначална вноска + голяма остатъчна стойност.Досега си карал само таралясници втора употреба.
  • #63
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Тойота ( преди 3 месеца )
    МитЕ,нагласил съм ти 40000 лева,да ми купиш една чисто нова Корола.
  • #62
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Anonymous ( преди 3 месеца )
    До 58Не бъди беден, купи си нормална кола, карай си където ти сърце сака, а не стой закачен за контакта.
  • #61
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    До 58: Кажи бе, кажи, да се посмеем как случайно ще пропуснеш консумативите и обезценяването на автомобила.
  • #60
    2 rate up comment 7 rate down comment
    MythBuster ( преди 3 месеца )
    НЕВЪЗМОЖНИ неща. За мен Илон си е нормален човек, който прави логичните неща. Ако ти си от онези, които ВЯРВАТ на обещания ала Volkswagen, които ако ги слушаш вече трябваше да са заринали света с милиони електромобили тази година, аз се доверявам само на РЕЗУЛТАТИ, дати и цифри. За всеки който разсъждава като мен, ти КРЕЩИШ че Илон е велик. Сега ако кажеш че и ракетите му не могат да кацат, а това е анимация, ще го направиш още по-велик в очите на останалите.18:55 18.07.2020