IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заседнал в снега Tesla Cybertruck се превърна в хит в мрежата

Електрическият пикап отново изненада неприятно с всъдеходните си способности (ВИДЕО)

Електрически пикап на Tesla със задвижване на четирите колела лесно може да мине за превозно средство с висока проходимост, особено ако се вярва на маркетинговите материали, разпространявани от американския производител на електромобили. В реалния живот обаче нещата явно не стоят така.


Tesla Cybertruck сняг


Преди време ви показахме Cybertruck, който беше заседнал при преминаване през горски терен с леко заснежена повърхност. Сега видео с друг екземпляр от модела се превръща в хит в интернет, като на него се вижда как пикапът определено има сериозни затруднения при движение през по-дълбок сняг.

Видеото предизвиква доста коментари, като много от потребителите са категорични, че не бива да се очаква нещо свръхестествено от електрически пикап. Той явно няма приписваните му от Tesla невероятни офроуд качества, а освен това производителят го продава с универсални всесезонни гуми, които често са безпомощни извън пътя.



Независимо от това, Cybertruck би трябва да се справи по-добре от повечето кросоувъри и SUV при движение по тежък терен. Пикапът е оборудван с мощна задвижваща електрическа система и разполага с добра геометрична проходимост. Всичко това обаче явно не помага в ситуация, в която тежката кола е „седнала“ на дъното и не докосва твърдата повърхност с колелата си.


0 от 500
  • #59
    1 rate up comment 5 rate down comment
    MythBuster ( преди 3 месеца )
    Между другото благодаря за статията от 2020 коментар 61Я да видим дали съм си променил мнението тогава или пиша абсолютно същите неща? Аз не пиша че Илон е велик, а тиДо коментар #57 от "радев":Има два типа хора. Едните се радват на успехите на другите, а вторите се опитват да омаловажат успехите, като ги отричат. Първите обичат да се радват, а вторите обичат да мразят. Дори не осъзнаваш, че ТИ правиш Илон велик, защото го изкарваш свръхчовек, който може да прави НЕВЪЗМОЖНИ неща.
  • #58
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Последния Софиянец ( преди 3 месеца )
    Близо 60 коментара , ама после казват , че нямало интерес към Тесла :):):) . Да ви кажа ли колко ми струват изминатите над 40 хил км , и са основно градско ? Айде няма да ви депресирам толкова , че петроджендърите са много чувствителни :)
  • #57
    0 rate up comment 6 rate down comment
    MythBuster ( преди 3 месеца )
    Днес toyota corolla струва като нова 40 000 лева. Сигурен ли си че преди 13 години също е струвала толкова, при положение че тогава правиха по 10 20% отстъпки още като влезеш в шоурума за добър ден, а автомобилите бяха налични и не се чакаха по година? Тогава ти правиха по 5 000 лв отстъпка от цената за да купиш, за разлика от сега когато дават по 5000 долара на дилъра над цената за да не чакат ред! Не че знам точно колко е струвала но със сигурност не е била 40 000 през 2011
  • #56
    1 rate up comment 7 rate down comment
    MythBuster ( преди 3 месеца )
    Гостенино, продължаваш да ръсиш бисери. Ако беше гледал клипа, щеше да знаеш, че този автомобил е купен с презумпцията, че батерията е бракувана и не става за нищо. Купен е заради изгодната си цена от 7800, защото този модел Тесла дори без батерия струвал повече от 10 000 долара. Идеята е била батерията да се ремонтира срещу 5000 и пак да му излезе по-евтино отколкото да си купи подобен автомобил в движение за над 20 хиляди долара, ама щом казваш, че се е набутал!
  • #55
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 3 месеца )
    Мити4ен,този умник после ще разбере колко се набутал,като плати 20000 долара за батерията.
  • #54
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Танко ( преди 3 месеца )
    Митичен, инвестирай в добър психиатър!
  • #53
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 3 месеца )
    Тойота Корола от 2011 година струва 40 к.лв като нова.
  • #52
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 3 месеца )
    Копирал съм си 16 юли 2020 17:53.Илон Мъск показа гига фабриката в Берлин.170.Гост.....А еластичен ли е/175.Толкова си бос...Разбира се че коляновия вал е еластичен.
  • #51
    1 rate up comment 7 rate down comment
    MythBuster ( преди 3 месеца )
    Тези 360 км пробег на този автомобил, които можеш да зареждаш всяка нощ в гаража, нямало да ти стигнат за 150 км седмичен пробег. Ти си направил много по-добра сделка защото си си купил 10-годишен автомобил за 10 000 лв който като нов е струвал 20 000 лв, но онзи жестоко се е набутал защото за 7800 долара си е купил 10-год. автомобил , който като нов е струвал 140 000 и има безплатно доживотно зареждане. Било много лошо от 420 км с едно зареждане, на всеки 7000 километра пробегът да пада с 1км
  • #50
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Да, може да е менте всъдеход, но за сметка на това е адски грозно.