IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заседнал в снега Tesla Cybertruck се превърна в хит в мрежата

Електрическият пикап отново изненада неприятно с всъдеходните си способности (ВИДЕО)

Електрически пикап на Tesla със задвижване на четирите колела лесно може да мине за превозно средство с висока проходимост, особено ако се вярва на маркетинговите материали, разпространявани от американския производител на електромобили. В реалния живот обаче нещата явно не стоят така.


Tesla Cybertruck сняг


Преди време ви показахме Cybertruck, който беше заседнал при преминаване през горски терен с леко заснежена повърхност. Сега видео с друг екземпляр от модела се превръща в хит в интернет, като на него се вижда как пикапът определено има сериозни затруднения при движение през по-дълбок сняг.

Видеото предизвиква доста коментари, като много от потребителите са категорични, че не бива да се очаква нещо свръхестествено от електрически пикап. Той явно няма приписваните му от Tesla невероятни офроуд качества, а освен това производителят го продава с универсални всесезонни гуми, които често са безпомощни извън пътя.



Независимо от това, Cybertruck би трябва да се справи по-добре от повечето кросоувъри и SUV при движение по тежък терен. Пикапът е оборудван с мощна задвижваща електрическа система и разполага с добра геометрична проходимост. Всичко това обаче явно не помага в ситуация, в която тежката кола е „седнала“ на дъното и не докосва твърдата повърхност с колелата си.


0 от 500
  • #29
    3 rate up comment 6 rate down comment
    MythBuster ( преди 4 месеца )
    Хайде да видим дали си психопат който лъже нагло и безцеремонно и след това не отговаря на въпроси относно лъжите, които тиражира. Ще изброиш ли поне няколко от тези десетина опорки, които съм "сменил" ? За разлика от вас, аз винаги твърдя едно и също и си стоя зад думите. Хайде сега *** извади опорката, как преди четири години съм объркал еластичност с пружинен ефект, като преди три години си признах грешката а още я натяквате. Нещо от последните три години имаш ли? Сега ще се скриеш като мишка
  • #28
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 4 месеца )
    Новото име на модела е Cyberstuck :) А на Тесльо (МитБустера) не му се връзайте, той толкова си може. Досега смени 10-тина опорки за Тесла, ще смени и останалите.
  • #27
    3 rate up comment 8 rate down comment
    MythBuster ( преди 4 месеца )
    До 27. Досега не исках да защитавам Тесла, но гледам че дори когато говоря срещу нея, антиелектриците виждат, че говоря хубави неща, защото така ВЯРВАТ, така че мога да бъда и обективен. Как точно успяхте да направите някакви изводи от едно секунден клип на пикап който прави опит рязко да тръгне по започваща стръмнина? А дали не се забавлява? Повече от очевАдно е, че ако даде назад и се засили по равното, ще мине тази "стръмнина" дори по инерция без нужда от кой знае какви 4х4 способности.
  • #26
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Име ( преди 4 месеца )
    Шофьорът категорично няма уменията да кара на сняг! Това е чудовище с над 1,000 нютона та ако не и 1,300. Върти гумите и единственото което прави е да се заледява отдолу. Напълно направен Нисан Патрол ще се върти като балерина там.
  • #25
    4 rate up comment 7 rate down comment
    MythBuster ( преди 4 месеца )
    Като например мантрата че Тесла е некадърна да си напише софтуера, която съм написал още в първото мнение? За нея ли говориш? Както виждаш аз мога да бъда обективен и да пиша негативни неща срещу Тесла без да се притеснявам от никой и от нищо. Ти можеш ли да кажеш поне половин проблем на toyota, на volkswagen или на който там си сектант и им повтаряш мантрите? За разлика от тебе аз мога да кажа предимствата и недостатъците на всяка марка, държава или каквото и да било. Няма идеални неща.
  • #24
    7 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster=idiot ( преди 4 месеца )
    Къде има мозък в кюхата ти глава,повтаряш мантрите на Мъск като папагал.
  • #23
    4 rate up comment 4 rate down comment
    #22 ( преди 4 месеца )
    Една глупост, дори и написана в днес.бг, си остава глупост
  • #22
    5 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    На честен човек като му сложиш московски опорки в устата, вече не е човек. Същото е с пикапа. Сложиш ли му AT гуми, няма как да се оправи на сняг.
  • #21
    2 rate up comment 7 rate down comment
    MythBuster ( преди 4 месеца )
    До 19. мислител е всеки който използва мозъка си по предназначение - да мисли. Всъщност целта ми да пиша тук е да ви провокирам поне да опитате да изпълнявате това толкова сложно упражнение. Засега безуспешно. Има доста алергични към мисленето, преди да напишеш нещо. По-лесно е някой друг да мисли и да ви казва какво да пишете, а вие да повтаряте като папагали някакви думи и цифри на разбъркано.
  • #20
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    До 5 в случая и софтуера и хардуера са калпазански и това в комплектация с калпазанина зад плейстейшъна и ето ти излагацията в снега. Като тази уродливост може да се фейка само в Лас Вегас и да не излиза извън булевардите.Нито геометрията му е като свят нито външността му става.