IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Cybertruck облече войнишка униформа

Пикапът определено изглежда по-добре в това зелено (ВИДЕО)

Tesla започна да доставя пикапа Cybertruck преди пет седмици и собствениците вече промениха външния му вид. Досега те залагаха на матово или на лъскаво черно, но ето че се появи и един зелен Cybertruck.


Tesla Cybertruck


Това вероятно е първият Cybertruck в света, който получава „военен“ цвят, като той бързо се превърна в звездата на YouTube-канала Our Cyber Life, където собствениците споделят своя опит с пикапа и разказват подробно за пътуванията с пикапа, както и с особеностите на експлоатацията му.

Този, който е резервирал Cybertruck, твърди, че се е оженил за любовта на живота си преди четири години. Веднага след това той е опознал втората любов на живота си - самия електрически пикап. Мъжът е получил автомобила точно преди Коледа, не по време на официалното предаване, което се състоя на 30 ноември във фабриката в Тексас, а в представителство на Tesla.


Tesla Cybertruck


Веднага след получаването собственикът е закарал пикапа в сервиз, където го е „опаковал“ в новия му цвят. Матовата обвивка допълва ъгловатия дизайн на автомобила, контрастирайки с черната облицовка на калниците и пластмасовите гумени капаци на колелата, но също и с LED лентата отпред, която играе ролята на фарове.

Каналът в YouTube документира ежедневието на собственици на борда на Cybertruck. Те са направили пътуване с него и са преминали през първия дъжд заедно. За щастие, конструкцията на пикапа не позволява проникването на вода, няма и никакви течове. Стопаните на автомобила са доволни от това колко добре детските столчета за кола мигновено щракват на мястото си и оставят достатъчно място за седящите на предните седалки. Двамата дори са измислили име за новия семеен автомобил и той вече се казва Трес.



0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Реално ( преди 3 месеца )
    Харесва ми, че минава през вода, че е фабрично брониран и издържа дори на автомат Thompson (Cybertruck Bullet Test). Че не се огъва грам от яко ритане от металисти, нито се драска от блъскане във вратите с пълна пазарска количка (Carwow, "Why I'm buying a Cybertruck!" 0:20 min.)
  • #9
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До 3 ( преди 3 месеца )
    Тесла предлага пикапа само в цвят нераждавейка , другите цветове са фолио , и се предлагат навсякъде , не само от Тесла !
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Гледай и другите в канала.
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Най-готиния цвят до момента който съм видял е бял сатен
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 3 месеца )
    До 2. Определено сме гледали различни видеа. В клипа който гледах (слушах) от статията няма нищо подобно и приказват само празни приказки.
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 3 месеца )
    Оръдието къде е?
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 3 месеца )
    Айде, четем първа катастрофа на Cybertruck и с какво се е ударил? Тойота Корола. Любопитно изглеждат щетите...
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    То между другото се предлага заводски в черен цвят "само" срещу 6 500 долара :D
  • #2
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Ти, ако беше служител на Тесла, като него, нямаше ли да си пристрастен? Но думата сектант е твърде преувеличена. А пропускането на вода в товарния отсек е проблем за всички пикапи, защото стандартно той е открит. Тесла никога не е твърдяла, че автоматичната щора е водонепропусклива и е напълно нормално човек да си зададе въпроса дали е. Впрочем я тестваха с маркуч след дъжда и установиха, че от релсите може да влезе малко вода.
  • #1
    8 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 3 месеца )
    "Те са направили пътуване с него и са преминали през първия дъжд заедно. За щастие, конструкцията на пикапа не позволява проникването на вода, няма и никакви течове. " Ти да видиш. Като чета статията това трябва да е най-великото нововъведение в автомобилната промишленост. Когато вали дъжд, той да не прониква вече в автомобила? А иначе поредния сектант, който не казва нищо лошо за автомобила, а не е като да няма недостатъци, които всеки обективен човек би споменал, въпреки че ги е преглътнал.