IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заседнал в снега Tesla Cybertruck се превърна в хит в мрежата

Електрическият пикап отново изненада неприятно с всъдеходните си способности (ВИДЕО)

Електрически пикап на Tesla със задвижване на четирите колела лесно може да мине за превозно средство с висока проходимост, особено ако се вярва на маркетинговите материали, разпространявани от американския производител на електромобили. В реалния живот обаче нещата явно не стоят така.


Tesla Cybertruck сняг


Преди време ви показахме Cybertruck, който беше заседнал при преминаване през горски терен с леко заснежена повърхност. Сега видео с друг екземпляр от модела се превръща в хит в интернет, като на него се вижда как пикапът определено има сериозни затруднения при движение през по-дълбок сняг.

Видеото предизвиква доста коментари, като много от потребителите са категорични, че не бива да се очаква нещо свръхестествено от електрически пикап. Той явно няма приписваните му от Tesla невероятни офроуд качества, а освен това производителят го продава с универсални всесезонни гуми, които често са безпомощни извън пътя.



Независимо от това, Cybertruck би трябва да се справи по-добре от повечето кросоувъри и SUV при движение по тежък терен. Пикапът е оборудван с мощна задвижваща електрическа система и разполага с добра геометрична проходимост. Всичко това обаче явно не помага в ситуация, в която тежката кола е „седнала“ на дъното и не докосва твърдата повърхност с колелата си.


0 от 500
  • #79
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Гатьо ( преди 3 месеца )
    С моята баба Лада-Нива постоянно вадим разни заседнали Тойоти и Мерцедеси, ще извадим и този скъп и недомислен ***.
  • #78
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Ivaylo Mihaylov ( преди 3 месеца )
    Първите коли още не разполагат с блокируеми диференциали, монтирани са, но не са настроени и ще бъдат пуснати с ъпдейт, това е казано вече. Затова има и други клипчета където се мъчи на сухо и стръмно. Нормално е за това, което има към момента, като му пуснат ъпдейтите и му обуят зимни гуми няма да е така. Освен това не може да се очаква кой знае колко от кола с тегло от над 3,5 тона, това е като да караш камионче все пак. Затова и се казва сайбър - трък.
  • #77
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Ник ( преди 3 месеца )
    3 тона купчина ламарини и огромна батерия. Универсални гуми и липса на опция за контролирано въртене на гумите. Нищо от това не ми прилича на офроуд машина.
  • #76
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Добърден ( преди 3 месеца )
    Мити4ния кво стана бе. Любител. Тоя сандък може да се движи само в калифорния на топло. Такава недомислица за автомобил не бях виждал. Леле леле.
  • #75
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Е па я с жиглицата съм още ама тука ке пишем че по убава нема на газ си зимни гумиКъв сайберконсерва кеми фалите бе я летим с 115км у час у тоя снег без да ме лъзнаА кви тоеоти съм бегал на драг бедна ви е фантазията Само префърлям на бенцин и пушаци от гумите
  • #74
    3 rate up comment 6 rate down comment
    MythBuster ( преди 3 месеца )
    "Гост ( преди 1 час )Мити4ен,на мен поддръжката ми излиза около 300 лева на всеки 15 х.км. Тесларя си е купил котка в чувал,Тесла с батерия за смяна и неработещ климатик." Пак погледна през терасата, замисли се за личния си живот и определи че всички които правят нещо различно от тебе са гл упаци. Особено тези които карат ferrari-та и ламборджинита. Всеки който си е купил автомобил над 10 000 лв. Тези които ще ти купят toyota-та за 5 000 лв също са *** ти си най-умния на света!
  • #73
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Johnny Bravo ( преди 3 месеца )
    Кошник
  • #72
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 3 месеца )
    Мити4ен,на мен поддръжката ми излиза около 300 лева на всеки 15 х.км. Тесларя си е купил котка в чувал,Тесла с батерия за смяна и неработещ климатик.
  • #71
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 3 месеца )
    Мити4ен,*** до първия офис на Тойота и пробвай да си купиш Тойота за 40 к.лв,няма такава.Само избора на боя е към 900 лв,багажника за ски,теглич,стелките за багажника и купето и още една камара необходими екстри са още десетина к.лв.
  • #70
    2 rate up comment 8 rate down comment
    MythBuster ( преди 3 месеца )
    Въпросът беше че определяш като , Т Ъ П някой който е купил за 14 000 лв автомобил в който като нов е струвал 280 000 лв, над 40 000 лв пазарна цена, който дори без батерия може да продаде за 20 000 лв, а батерията, която е в чудесно състояние за годините си да продаде за още 25 000 лв по настоящите пазарни цени. Но ти се смяташ за най-интелигентният човек на света защото си си купил за 10 000 лв автомобил който като нов е струвал 40 000 лв защото пазарната му цена е била ... 10 000 лв.