IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-четени статии в Automedia през 2023

От най-проблемните двигатели до нещата, които катаджиите най-много мразят

Най-вероятно в последните дни ви е втръснало от годишните равносметки на хора, които ни най-малко не ви интересуват. Ние няма да ви занимаваме със спомени за нашата 2023 година, а само ще ви припомним 10-те статии, които в най-голяма степен предизвикаха вашето внимание през последните 12 месеца. За това време Automedia.bg е имала малко над 5 милиона уникални потребители по данни на Google - 4.5 милиона от България, 165 000 от Германия, 61 000 от Великобритания, 48 000 от Испания, 38 000 от САЩ, по 35 000 от Нидерландия и Гърция, и така нататък.
 
 

Този трик блокира камерите за скорост и е хит в Италия
Поредният опит да се излъже някак законът произлиза, по всяка вероятност, от Китай, и през последните години бе засичан на доста пазари на Изток - от Пакистан до Украйна. Но сега вече е стигнал и до Западна Европа. Тази статия бе прочетена над 132,000 пъти. Кликнете върху заглавието, ако искате да си я припомните.
   
  
най-четените статии, 2023
    
      
Какви коли може да се купят от търга на НАП?
Голямата новост през 2023: Пътна полиция вече може да конфискува автомобилите на пияните или надрусани шофьори. В началото подхождахме скептично, но ето и първия практически резултат: търг на НАП за разпродажба на конфискуваните коли. Прочетена над 133,000 пъти.
   
  
най-четените статии, 2023
   
    
10-те най-проблемни бензинови двигателя
Българският автомобилен пазар винаги е бил доминиран от продажбите втора ръка, която обяснява и големия интерес към подобни класации. Тук сме подбрали 10 бензинови мотора, които се срещат много често, и които изискват специални грижи, за да не създават проблеми. Прочетено над 133,000 пъти.
   
   

най-четените статии, 2023
  
    

Защо да налеете 10 литра в резервоара е по-добре, отколкото да го напълните догоре
Един от вечните спорове: да се зарежда ли догоре, или по-често, но по малко. И двата подхода си имат своите убедителни аргументи - в крайна сметка зависи от начина, по който ползвате колата си. Прочетено над 143,000 пъти.
   
   
най-четените статии, 2023
   
    
ЕС готви ограничения за възрастните шофьори
Непропорционално голяма част от пътните произшествия се предизвикват от хора в пенсионна възраст - нормално, защото с напредването на годините реакциите и преценката се влошават. В много европейски страни обаче книжката за пенсионери е безсрочна - засега. Прочетено над 145,000 пъти.
   
   
най-четените статии, 2023
  
    
Скритите функции на бутона за нулиране на ежедневния километраж
Изненадващо голям брой шофьори, включително и опитни, не подозират за някои дребни удобства и хитри функции, скрити в модерните автомобили. Този разказ за една от тях е прочетен над 145,000 пъти.
  
   
най-четените статии, 2023
   
    
Кои са най-караните мотоциклети в България през 2023?
Признаваме, че в Automedia.bg не обръщаме достатъчно внимание на двуколесните превозни средства. Но тази наша справка за това мотоциклети на кои марки се срещат най-често у нас е прочетена над 165,000 пъти.
  
  
най-четените статии, 2023
   
      
6 семейни коли на старо с 4х4 и голям багажник, които си струват
Ето две характерни особености на българския пазар втора ръка: задвижването на четирите колела е огромно предимство при продажба, големият багажник - също. Прочетено над 216,000 пъти.
   
   
най-четените статии, 2023
  
     
5 SUV на старо, с които не бива да се забърквате
Привлекателността на кросоувърите за купувачите на вторичния пазар продължава да расте. Но този сегмент крие и доста капани - много от моделите в него бяха направени с трескава бързина през по-миналото десетилетие, за да не изостанат от модната тенденция, и нерядко страдат от сериозни конструкторски недоглеждания. Прочетено над 218,000 пъти.
   
   
най-четените статии, 2023
   
      
10 неща в автомобила, които вбесяват катаджиите
Взаимоотношенията със служителите на реда предизвикват най-различни, но неизменно силни емоции у шофьорите. Тази статия, разглеждаща нещата, които предизвикват емоции у самите полицаи, е прочетена над 285,000 пъти.
   
   
най-четените статии, 2023


   


  

0 от 500