IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 неща в автомобила, които вбесяват катаджиите

Повечето от тях не са забранени, но притежанието им може да причини неприятности

Вътрешният правилник забранява на служителите на „Пътна полиция“ (КАТ) да проявяват излишни емоции, но част от тях вероятно трудно сдържат раздразнението си, когато проверяват шофьорите на пътя. Една от причините за това, разбира се, може да бъдат притежаването на определени устройства и аксесоари от шофьора на проверяваната кола.

Според изданието AvtoVzglyad тези джаджи или предмети могат да провокират проверяващия, дори без човекът зад волана да е направил нещо. Повечето от тези устройства не са забранени за използване, но със сигурност не се харесват на катаджиите и могат да създадат проблеми на шофьора. А е добре известно, че когато някой служител на реда иска да се заяде за нещо, винаги ще намери повод.

10 неща в автомобила, които вбесяват катаджиите (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #41
    2 rate up comment 0 rate down comment
    тото мото ( преди 8 месеца )
    Хайде сега да обърнем палачинката ние шофьорите и да отбележим 10 неща който мразим в родните ни катаджий спиращи ни за проверка.Давайте.
  • #40
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Бай Иван ( преди 8 месеца )
    Тъмните очила, особено когато няма нужда от тях, могат да станат причина за привличане на интереса на катаджиите на пътя. Те просто ще сметнат, че шофьорът крие нещо.Има тъмни очила с дьоптри, които се носят от хора с проблем със зрението. Но това не се харесва на полицаите и просто щели да сметнат, че шофьора крие нещо .... *** история.
  • #39
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 8 месеца )
    10 неща които ме вбесяват в катаджиите:1.голяма част са много слабо образовани , правят правописни грешки. 2.изглежадат като уръфляци , измачкани , мръсни и мазни с черни нокти Никаква хигиена.3.грозни са! 90 процента от катаджиите са доста грозни мъже и жени. 4.нямат култура да водят смислен разговор и немогат да конструират добре изреченията. 5.дебнат за далавера, а не помагат наистина на водачите. 6.когато стане ПТП идват след 80 Мин. , Когато те видят с телефон идват за 2 секунд ...
  • #38
    2 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Сойка може ли да ми правят и да шофирам?
  • #37
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Robocap ( преди 9 месеца )
    Наште смърдели всичко ги дразни
  • #36
    20 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Снимка на жена му на катаджията, това ги вади от равновесие
  • #35
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Пропов ( преди 9 месеца )
    Ако катажията е профи и го интересува законът и безопасността, щото това му е работата, нормално е да позапита за някой неща. Затъмнени стъкла и разни други видими модификации. Щото те имат пряка връзка с безопасността, и затова са орегулирани с правни норми. Ама тия норми никой не ги е.ава. Затова е тая дивотия по пътищата в БГ. Всеки си прави каквото си иска. И в колата и по колата. Защото няма контрол на никакво ниво. Съответно няма респект нито към колата нито към хората. Всеки е Супермен.
  • #34
    15 rate up comment 34 rate down comment
    Бай Х ( преди 9 месеца )
    Бре,руските КАТаджии какви нежни души са и колко лесно се дразнели ???Да не забравяме, че русия не е Европа и че там цивилизация няма от години !!!
  • #33
    31 rate up comment 3 rate down comment
    Коки ( преди 9 месеца )
    99% са Абсолютно Безполезни!Най големите некадърници станаха КАТ-аджии. Съпругата ми (бременна) я блъсна кола и онези от КАТ ми идват след 50минути и единият започва да и държи тон защо била стояла точно там на тротоара. И какво? Накра се размина КАТ-аджиичето с едно мъмрене.Вие ми кажете пак от какво се били дразнили!
  • #32
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    До 24 - Нажизъм с пълна сила ...