IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 неща в автомобила, които вбесяват катаджиите

Повечето от тях не са забранени, но притежанието им може да причини неприятности

Вътрешният правилник забранява на служителите на „Пътна полиция“ (КАТ) да проявяват излишни емоции, но част от тях вероятно трудно сдържат раздразнението си, когато проверяват шофьорите на пътя. Една от причините за това, разбира се, може да бъдат притежаването на определени устройства и аксесоари от шофьора на проверяваната кола.

Според изданието AvtoVzglyad тези джаджи или предмети могат да провокират проверяващия, дори без човекът зад волана да е направил нещо. Повечето от тези устройства не са забранени за използване, но със сигурност не се харесват на катаджиите и могат да създадат проблеми на шофьора. А е добре известно, че когато някой служител на реда иска да се заяде за нещо, винаги ще намери повод.

10 неща в автомобила, които вбесяват катаджиите (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #11
    21 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Пълни глупости
  • #10
    56 rate up comment 4 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 1 година )
    До колегата Лудория, потърси репортажите на НОВА телевизия относно КАТ и безобразията им. Как си измислят и пишат фантазии и как правят живота на напълно изрядни водачи черен просто от позиция на властта, която им е дадена. Аз също съм в малък град и знам как толерират определен социален кръг да го наречен и познати и как покриват буквално престъпленията им - пиянски изцепления и катастрофи...
  • #9
    26 rate up comment 15 rate down comment
    А бе ... ( преди 1 година )
    всички сте давали ама ся се праите на умрели лисици!
  • #8
    29 rate up comment 6 rate down comment
    Лудория ( преди 1 година )
    И аз не давам пари, макар че само веднъж са ми искали, но това бе преди повече от 20-ина години. Последните 5 години полицаите, които са ме спирали, са се държали супер възпитано и стриктно, което за мен е добър признак. Живея в малък град, та това ми мнение е за местните полицаи. Имаше случай на рушвет от преди година или две и веднага уволниха съответните полицаи.
  • #7
    15 rate up comment 2 rate down comment
    До 6 ( преди 1 година )
    Не, но са ми искали и после имаха големи проблеми наглеците униформени!
  • #6
    13 rate up comment 3 rate down comment
    До 3 ( преди 1 година )
    Вие давал ли сте пари?
  • #5
    52 rate up comment 3 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 1 година )
    Както са казали и колегите - нас ни дразни самото присъствие на КАТ. Когато ги видя застанали до някое училище с триногата, а не скрити в храстите на някое безумно 50 извън града може да размисля!
  • #4
    50 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    присъствието на регистратор е направо задължително според мен - пази както от некоректни участници в евентуално ПТП, така и от арогантни и безпардонни "служители на реда"
  • #3
    67 rate up comment 6 rate down comment
    Смешници ( преди 1 година )
    Мен пък ме дразни самото присъствие на тия тюфлеци на пътя! Никога за 30г.ми стаж, като шофьор не съм видял и един-единствен случай в който присъствието им да е било от полза за пътуващите, да не говорим за помощ при нужда от тяхна намеса! Освен криене в храстите и избирателни проверки с цел заяждане и искане на пари, нищо умно от родната милиция/полиция!
  • #2
    49 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Като цяло глупости. Особенно това с регистратора. На запад имат бодикам и снимат без да питат искам ли не.