IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 неща в автомобила, които вбесяват катаджиите

Повечето от тях не са забранени, но притежанието им може да причини неприятности

Вътрешният правилник забранява на служителите на „Пътна полиция“ (КАТ) да проявяват излишни емоции, но част от тях вероятно трудно сдържат раздразнението си, когато проверяват шофьорите на пътя. Една от причините за това, разбира се, може да бъдат притежаването на определени устройства и аксесоари от шофьора на проверяваната кола.

Според изданието AvtoVzglyad тези джаджи или предмети могат да провокират проверяващия, дори без човекът зад волана да е направил нещо. Повечето от тези устройства не са забранени за използване, но със сигурност не се харесват на катаджиите и могат да създадат проблеми на шофьора. А е добре известно, че когато някой служител на реда иска да се заяде за нещо, винаги ще намери повод.

10 неща в автомобила, които вбесяват катаджиите (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #31
    17 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "Служителите на реда най-вероятно няма да харесат този начин на изразяване и ще го възприемат като опит от страна на водача да се открои в потока с цел пряко предизвикателство към общоприетите норми." ... лол.... кой я е писал тая статия ...
  • #30
    14 rate up comment 23 rate down comment
    Ставри Катаджията ( преди 1 година )
    Аз направо ги глобявам като слушат ,ХЕВИ МЕТАЛ... Тази музика води до неосъзната агресия
  • #29
    10 rate up comment 6 rate down comment
    И те тЕка те ( преди 1 година )
    До 27, виж собствения си багаж!!! Полицай- ед. ч, полицаИ - мн ч.28 пише се, както се чува - Украйна, но населението, принадлежностите, длъжностите и пр се наричат украИнци/ски/!
  • #28
    26 rate up comment 11 rate down comment
    РЕПЛИКА ( преди 1 година )
    Затъмнените стъкла не са рядкост ,но повечето са от настоящи полицай ,престъпници и много украйнски коли.
  • #27
    28 rate up comment 6 rate down comment
    Стига,бе! ( преди 1 година )
    Всичките тези причини написани в статията, единствено показват и доказват колко е умствения багаж на така наречените полицай, особено тези от КАТ!
  • #26
    28 rate up comment 7 rate down comment
    Дедо Чочко ( преди 1 година )
    Видеорегистраторите трябва да станат задължителни даже и на ГТП да ги регистрират.Много ПТПта ще се разрешават по лесно(даже и от КАТ)А за антирадара е лошо да го имаш щото много дотираш полицията.Виждал съм дарения в полицията-перални,съдомиялни,и натурални левчета.
  • #25
    54 rate up comment 8 rate down comment
    аиьждховщ ( преди 1 година )
    И защо трябва да ми пука какво дразни полицаите? След като всичко ми е законно не виждам причина да се съобразявам с настроенията на някой, чиято работа е да следи за законността. Не влизам в преговори, ако ми напишат акто го обжалвам, обикновено печеля в съда и животът продължава...И мен ме дразни ,че обикновено са арогантни , понякога - некомпетени, но това е България...
  • #24
    19 rate up comment 13 rate down comment
    до #23 ( преди 1 година )
    Статията явно е взета от някой западен източник и заради това при превода не е направена разлика между антирадари и радардетекторите. Също така ще ти кажа, че на запад в много държави не само антирадарите, но и радардетекторите са забранени. В Германия има и нещо по-строго. Нямаш право да имаш инсталирана програма на смартфона, която предупреждава за радари. Глобите са много солени, а антирадара е криминализиран и могат да те вкатат в затвора до 1 г., ако вече са те хващали с такова устройство.
  • #23
    28 rate up comment 5 rate down comment
    Гоего ( преди 1 година )
    Антирадарът е забранен, но не защото предупреждава, а защото манипулира данните на радата. Иначе радардетекторите, които предупреждават за радари, не са забранени.
  • #22
    27 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Спират ме в 11.00ч. и започват "Обед стана а ние още кафе не сме пили !" ***!