IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 SUV на старо, с които не бива да се забърквате

Тези модели определено не си заслужават парите, категорични са експерти

В сегашните условия, когато пазарът на употребявани автомобили е залят с екземпляри със съмнително качество, към избора на кола трябва да се подхожда много внимателно. Това важи с още по-голяма сила особено, когато става дума за SUV. В продажба е пълно с такива автомобили, като сред тях има и такива, който могат буквално да съсипят новия си собственик.

Изданието AvtoVzglyad събра на едно място 5 такива модела, с които е по-добре да не се забърквате. Освен, че има някои технически проблеми, те са много трудни и при бъде продажба. В крайна сметка никой не си купува автомобил, който да бъде вечно негов.

5 SUV на старо, с които не бива да се забърквате (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #31
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Киа спортидж дизел. Счупи двигател два пъти в две поредни години. Бил на основата на метцедески дизел. Малко са го барнали корейците и са го скапали. Никога повече кореец, неслучайно са толкова евтини.
  • #30
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Сосо ( преди 10 месеца )
    Немските са по добри..до скоро карах пасат б5.5Бензин и беше на 800 000км. пробег. Проблемите му бяха дребни и вървеше без забележка. Според мен германците правят най добрите коли.
  • #29
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    новите пежа са с 130 коня от които повечето идват от търбото, реално са по-малко от 90... не стигат за толкова тежка кола, от едни добри автомобили, пежа убиха опел и фиат с техния двигател, слагат го на всякъде а той и за *** за зеле не става....
  • #28
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Наблюдател ( преди 1 година )
    A къде забравяте УАЗ - а момчета. За него самите *** пищят че "часто ломается". А монголските джипове с по два чувала ориз в багажника? За да не умрете от глад като се счупи някъде.
  • #27
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Нещо ми се чини, че някоя автокъща ги пуска тея ...
  • #26
    20 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не познавам човек с БМВ/Ауди на старо, който да не проклина съдбата си.
  • #25
    7 rate up comment 2 rate down comment
    3008 ( преди 1 година )
    Каква е тази детонация?
  • #24
    12 rate up comment 0 rate down comment
    pf ( преди 1 година )
    абе не мога да намеря пет поредни реда в които да няма правописни грешки - баси злетата поне копирайте текста в word да ви оправи простотията
  • #23
    7 rate up comment 23 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    БМВ Х3 илиХ5 ,това е автомобила. 3-а дизел 8/100
  • #22
    9 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Всички от списъка са просто недоразумения, повечето повдигнати като базовата платформа остава лек автомобил от нисък до среден клас. Антарата с 2.2 163 к.с.фейслифта двигател с 4х4 е много здрав и добре измислен автомобил, до коментара на човека с МЛа - имал съм МЛ230 всяка седмица правеше София Варна понякога по 2 пъти. На 600хил правих главата(става от 124ка) и откара милион км.минимум, новият собственик го кара повече и от мен.