IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-надеждните и най-чупливите малки SUV според What Car

Британски експерти са проучили проблемите при 248 модела от 32 марки

За много хора малките SUV са автомобилите, които са най-подходящи за ежедневните им нужди. Пазарът е пълен с такива модели и това прави избора още по-труден. Затова експертите от What Car? направиха ново проучване съвместно с колегите си от MotorEasy, като целта е да бъдат определени най-надеждните малки SUV, както и тези, които има най-голям шанс да разочароват собствениците си.
За целта са разпитани 25 000 души, които е трябвало да разкажат за проблемите на техните автомобили през последните 2 години, като посочат колко е струвал ремонтът, както и колко време колата е била извън строя. Оценени са 248 модела от 32 марки, всички на възраст до 5 години. Посочените са 10-се най-надеждни автомобила, както и три, които трябва да се избягват.

 
Най- и най-малко надеждните малки SUV (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Сузукито sx и минито кънтримен съм го карал и возят като каручки треска, блъска вътре не е за нашите пътища. Бих взел рендето или нисана съотношение цена качество е перфе.
  • #2
    3 rate up comment 3 rate down comment
    А бе ... ( преди 1 година )
    щом шекерчу превежда от брекзитски - вервайте му!
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 1 година )
    Не ми е много ясно какво показва този процент. Доколкото разбирам най-чупливите са просто последните в класацията, но с 84% показва, че не са чак толкова зле. Правилно ли разбирам?!?