IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 SUV на старо, с които не бива да се забърквате

Тези модели определено не си заслужават парите, категорични са експерти

В сегашните условия, когато пазарът на употребявани автомобили е залят с екземпляри със съмнително качество, към избора на кола трябва да се подхожда много внимателно. Това важи с още по-голяма сила особено, когато става дума за SUV. В продажба е пълно с такива автомобили, като сред тях има и такива, който могат буквално да съсипят новия си собственик.

Изданието AvtoVzglyad събра на едно място 5 такива модела, с които е по-добре да не се забърквате. Освен, че има някои технически проблеми, те са много трудни и при бъде продажба. В крайна сметка никой не си купува автомобил, който да бъде вечно негов.

5 SUV на старо, с които не бива да се забърквате (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #1
    36 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Интересно откъде се черпи информация за статията, и като са сложили Koleos защо са пропуснали X-Trail, който е негов конструктивен двойник. Колата е с много екстри които не създават проблеми, и със сигурност изискват специално оборудване от Рено-Нисан за диагностика, но това важи за всички автомобили. Вариатора след 2018 г. не създава проблеми, и също толкова надежден като останалите вариатори на пазара, но е доста по-комфортен за каране от тях. Системата 4х4 не съм я пипал за 100К км.