IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 нови SUV, които ще предизвикат фурор през 2023 година

Интересът към автомобилите от този клас не намалява, дори напротив

В следващите 12 месеца предстоят много премиери на нови модели, като повечето от тях ще се появят веднага на пазара. Спокойно може да се твърди, че бумът на SUV-автомобили няма да намалее през 2023 г., като вероятно ще се случи точно обратното. Производителите продължават да залагат на SUV и кросоувъри, които се превърнаха в основен стълб на продажбите им.


Audi Q6 e-tron


С помощта на изданието Motor1 ви представяме 10 SUV-модела, които ще предизвикат най-голям интерес през тази година. В последния момент от списъка отпаднаха два от тях - Porsche Macan EV и Audi Q6 e-tron (на снимката). Те са със средни размери и са изградени на платформата PPE, като първият ще се присъедини към Taycan в електрическата гама на Porsche, докато вторият е алтернатива на Audi Q5.

VW Group възлага огромни надежди на тези два модела, но заради проблеми в софтуерната компания Cariad пускането им на пазара беше отложено за 2024 г. Все пак има възможност те да бъде показани до края на тази година. Стартът на продажбите им обаче все още е сравнително далеч във времето.

10 нови SUV, които ще предизвикат фурор през 2023 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500