IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъск обяви чудовищни характеристики на Tesla Cybertruck

Пикапът с тегло 3 тона ще вдига 100 км/ч за по-малко от 3 секунди

Главният изпълнителен директор на Tesla - Илон Мъск, беше гост на последния епизод на подкаста The Joe Rogan Experience, където разкри любопитни факти за новия Cybertruck. Серийното производство на електрическия пикап ще започне до няколко седмици.


Tesla Cybertruck


Водещият Джо Роган съобщи, че Мъск е пристигнал в студиото с един от първите произведени пикапи. На свой ред милиардерът отбеляза, че производството на Cybertruck е едно от най-големите предизвикателства пред Tesla, като компанията ще гони годишно производство от 200 000 бройки.

Това е доста по-малко от обявеното от Мъск през май. Тогава най-богатият човек на планета заяви, че Tesla ще продава между 250 000 и 500 000 пикапа на година, като производството на електромобила ще стартира „някъде през 2024 година".

Запитан от водещия „Колко всъщност тежи Cybertruck?", Мъск отговори, че това зависи от модификацията. Tesla ще предлага няколко версии на модела, като теглото им е между 2700 и 3200 кг. За сравнение толкова тежи и пикапът Ford F-250, но въпреки това моделът на Tesla ще е много бърз.

„Целим се в постижение от 0 до 60 мили (97 км/ч) за по-малко от 3 секунди, като това се отнася за версията Beast Mode. Подробности ще научите на 30 ноември, когато ще стартира производството", каза Мъск.

0 от 500
  • #30
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До 38 ( преди 6 месеца )
    Същата батерия от същия доставчик е ама само ако питаме нагъл лъжец като теб иначе всеки с мозък може да провери, че е с различен формат и се правят от Тесла в Тексас батериите на пикапа
  • #29
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До 36 ( преди 6 месеца )
    Много дразнещо лъжливо същество си бе ето какво пише в сайта на РАМfirst-ever Ram electric truck, the Ram 1500 REV. Coming Q4 of 2024.
  • #28
    1 rate up comment 2 rate down comment
    До 37 ( преди 6 месеца )
    Е откъде да знам колко е нещо детп не съществува ти знаеш ли колко е теглото на звездният разрушитрл клас це48.Сегашната е от Тесла модел ес а тя е макс около 100квтч
  • #27
    1 rate up comment 3 rate down comment
    До 34 ( преди 6 месеца )
    Не пише че идва през четвъртото тримесечие на 2024-та тоест производството почва в началото на 2024-та или края на тази година.Научете го тоя английски верно
  • #26
    2 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    От коя дата са започнали продажбите и колко продажби има за тази година? Интересно как досега никой не е пуснал и един клип с тестове на този пикап след като според тебе се продава от месеци и ни заливаш с лъжи за него. Дай да видим някой клип пуснат от собственик да не се излагаме пред чужденците? Благодаря предварително!
  • #25
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Отговарям ( преди 6 месеца )
    Продажбите текат в момента
  • #24
    1 rate up comment 2 rate down comment
    До 23 ( преди 6 месеца )
    А ми за разлика от теб гледам характеристиките в Кар енд Драйвер а че там ги знаят е повече.от сигурно и тн тъй като имам високо владеене на Английски език а не чета МБ Беда Авто Труд и Авто оказион
  • #23
    1 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    До 20. Не знам как смяташ паундите, но 3400 кг със сигурност са повече от цитирам "Запитан от водещия Колко всъщност тежи Cybertruck?", Мъск отговори, че това зависи от модификацията. Tesla ще предлага няколко версии на модела, като теглото им е между 2700 и 3200 кг. За сравнение толкова тежи и пикапът Ford F-250, но въпреки това моделът на Tesla ще е много бърз."
  • #22
    1 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    До 18 Ти да видиш? Още един пътешественик във времето? От къде може да си купи този РАМ и дай техническите му характеристики да ги сравним с пикапа на Тесла? Едномоторно задвижване на задните колела с 250 мили (402 км) пробег;Двойно задвижване на всички колела с 300 мили (483 км) пробег;Тримотор AWD с 500 мили (804 км) пробег;Четиримоторни AWD с 620 мили (998 км) пробег.
  • #21
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Пикап ли бе да го оп ( преди 6 месеца )
    Е, аз винаги съм знаел, че най-важната характеристика на един пикап е колко бързо ускорява от 0 до 100, така че ще спя спокойно щом ще е под 3 секунди. Неминуемо се сещам за нелошата комедия от 90-те със заглавие "City Slickers", защото този идиом описва доста аглокатно кандидат-купувачите на този "пикап".