IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъск обяви чудовищни характеристики на Tesla Cybertruck

Пикапът с тегло 3 тона ще вдига 100 км/ч за по-малко от 3 секунди

Главният изпълнителен директор на Tesla - Илон Мъск, беше гост на последния епизод на подкаста The Joe Rogan Experience, където разкри любопитни факти за новия Cybertruck. Серийното производство на електрическия пикап ще започне до няколко седмици.


Tesla Cybertruck


Водещият Джо Роган съобщи, че Мъск е пристигнал в студиото с един от първите произведени пикапи. На свой ред милиардерът отбеляза, че производството на Cybertruck е едно от най-големите предизвикателства пред Tesla, като компанията ще гони годишно производство от 200 000 бройки.

Това е доста по-малко от обявеното от Мъск през май. Тогава най-богатият човек на планета заяви, че Tesla ще продава между 250 000 и 500 000 пикапа на година, като производството на електромобила ще стартира „някъде през 2024 година".

Запитан от водещия „Колко всъщност тежи Cybertruck?", Мъск отговори, че това зависи от модификацията. Tesla ще предлага няколко версии на модела, като теглото им е между 2700 и 3200 кг. За сравнение толкова тежи и пикапът Ford F-250, но въпреки това моделът на Tesla ще е много бърз.

„Целим се в постижение от 0 до 60 мили (97 км/ч) за по-малко от 3 секунди, като това се отнася за версията Beast Mode. Подробности ще научите на 30 ноември, когато ще стартира производството", каза Мъск.

0 от 500
  • #40
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До 57 ( преди 6 месеца )
    Айде почваме с извиненията като бит затник.Пълни смешки сте фенчетата му.Какъв модел 3 като дори модел 3 отдавна е със спад в продажбите цялата теслЪ се крепи от модел У и нищо друго.
  • #39
    1 rate up comment 1 rate down comment
    До 56 ( преди 6 месеца )
    Това е третото тримесечие и нормално да е слабо когато производството на Тесла 3 беше спряно и рестартирано заради фейслифта
  • #38
    2 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    До 51. Смяташ ли че някой ще ти отговори на толкова изписани глупости, като се почне от това че вече знаеш продажбите за следващото тримесечие и ги цитираш като факт? Всъщност за четвъртото тримесечие което все още не е завършило за да знаеш резултатите се очаква да продадат 500 000 броя което ще е рекорд за цялото съществуване на Тесла. Повече отколкото продадоха през цялата 2020 година, но щом ти казваш че това е провал, кои сме ние че да спорим?
  • #37
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До 51 ( преди 6 месеца )
    Толкова лъжи, че не може да свари човек, първо още не сме и на половината на четвъртото тримесечие, второ 20 милиона продажби е за 2030г иначе съм съгласен, че не може да ги направи 20 милиона. Почти всичко ти е пълни или недоказани простотии с много лъжи които си писал вярвам не нарочно лъжеш, но поне малко от малко се старай
  • #36
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Факт ( преди 6 месеца )
    Кой в каквото иска да вярва фактите обаче са еднозначни продажбите на тесла през четвъртото тримесечие на 2023-та спадат.Тоест ония графики дето разявяше Мъск за 20млн продажби до 2025-та няма как да се случат.Е щом един път е лъгал защо да му вярваме на него и феновете че няма да излъже и сега.Нито модел 2 ще видим продажбите на камиона му се оказаха трагични само уж Пепси го купи а и всички данни сочат и че новият Рам е просто по добър
  • #35
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До 47 ( преди 6 месеца )
    Жалко, че не може да се постват тук статии от други сайтове дори да са на автомобилни иначе много по-ефективно ще се хващат лъжите на такива без значение дали срещу Тесла или друга марка
  • #34
    1 rate up comment 0 rate down comment
    До 46 ( преди 6 месеца )
    Дали ще е там и ще е най евтиния
  • #33
    1 rate up comment 4 rate down comment
    До 47 ( преди 6 месеца )
    Викаш един месец е сега ли наистина смахнато мислене имаш
  • #32
    3 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    Ама разбира се че coming четвърто тримесечие на 2024 година е вече по улиците и го има и знаеш всичките му параметри, за разлика от пикапа на Тесла който ще се продава някъде в бъдещето чак след един месец. Не виждате ли че спорим с ***. Вероятно е онзи същия патологичен лъжец. Нали знаете как се нарича диагнозата на патологичните лъжци - психопатия. Факт който дори и той не може да отрече.
  • #31
    0 rate up comment 2 rate down comment
    До 44 ( преди 6 месеца )
    Еми браво на Ситроен то се знаеше, че ще ги изпреварят, но Тесла 2 се очаква да е в класа на С4, а не С3