IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-после: Ето го новия VW Golf 2020!

Официалната премиерата на модела е по-късно днес

Най-после: Ето го новия VW Golf 2020!

Най-очаквана автомобилна премиера за 2019 г. - тази на новото поколение на Volkswagen Golf, ще се състои по-късно днес, но някои медиите не издържаха и решиха да публикуват официалните снимки на модела. Една от първите беше германският Augsburger Allgemeine, а  след това фотосите се появиха и в други медии.

Впрочем, подобни действия едва ли ще навредят на компанията, защото прототипи на модела бяха често снимани през последните месеци без никакъв камуфлаж. Все пак, официалните снимки са нещо друго, тъй като от тях може да се добие пълна представа за външния вид и за интериора на автомобила.

VW Golf 2020

Изглежда, че ще има различни леки вариации в зависимост от модификацията и нивото на оборудване. При някои версии фаровете са леко закръглени, а броните са различни. Като цяло обаче във Volkswagen отново залагат на еволюция в дизайна, а не на радикални промени.

Очаквайте по-късно днес и информация за техническите характеристики, както и други подробности за премиерата на новото поколение на най-популярния модел в Европа от последните десетилетия.


Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Jalopnik

0 от 500