IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-после: Ето го новия VW Golf 2020!

Официалната премиерата на модела е по-късно днес

Най-после: Ето го новия VW Golf 2020!

Най-очаквана автомобилна премиера за 2019 г. - тази на новото поколение на Volkswagen Golf, ще се състои по-късно днес, но някои медиите не издържаха и решиха да публикуват официалните снимки на модела. Една от първите беше германският Augsburger Allgemeine, а  след това фотосите се появиха и в други медии.

Впрочем, подобни действия едва ли ще навредят на компанията, защото прототипи на модела бяха често снимани през последните месеци без никакъв камуфлаж. Все пак, официалните снимки са нещо друго, тъй като от тях може да се добие пълна представа за външния вид и за интериора на автомобила.

VW Golf 2020

Изглежда, че ще има различни леки вариации в зависимост от модификацията и нивото на оборудване. При някои версии фаровете са леко закръглени, а броните са различни. Като цяло обаче във Volkswagen отново залагат на еволюция в дизайна, а не на радикални промени.

Очаквайте по-късно днес и информация за техническите характеристики, както и други подробности за премиерата на новото поколение на най-популярния модел в Европа от последните десетилетия.


Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Jalopnik

0 от 500
  • #34
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    С Golf волксваген отдавна са намерили точната формула и затова автомобилът не търпи радикални промени в дизайна. Това е "step by step" дизайн. Хората които сикупуват голф имат определени очаквания и Волксваген ги оправдават със всекиследваш модел. Затова е най продаваният автомобил в класа си с концепция и дизайн които не са променяни от самото начало. Консервативен стилен сдържан. Това е Голф и хората затова го харесват. За тези които искат нещо по такаи са готов има и по мощни и спортни версии
  • #33
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Ганьо коментира ( преди 4 години )
    Хахах като гледам как коментират шматките ще кажеш че изобщо повече от половината са си купували все нови коли.Бай Ганьоооо събуди се пак си заспал в каруцата хайде марш .Все още 90 процента в Бг си слагат гориво за 20 лв и купуват 2 употреба гуми .Какво коментирате и аз не знам!!!?!?!?!?
  • #32
    4 rate up comment 1 rate down comment
    теслЪ ( преди 4 години )
    Най-много ми харесва снимката , на която са всчики поколения Голф- ясно се вижда , че от 5 до 8 разликата е само във фаровете и стоповете:))Формата на купето не е мръднала.
  • #31
    10 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Пълна трагедия! Тези все още не искат да излязат от миналия век. Каквито и простотии да правят обаче Гоуф 1 и 2 няма да се върнат. Това бяха последните ВАГени, които горе-долу ставаха за нещо. От там насам, всичко е от зле по-зле.
  • #30
    3 rate up comment 2 rate down comment
    RD ( преди 4 години )
    Много добре им се е получило! Особено кефи че.път за сменяне на скоростите.
  • #29
    7 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Кое му е новото, като е грозно, като старото, но малко по-грозно? Някакъв *** по-долу сънува разни крале. Германия отдавна не е монархия да му кажа, но и да беше това щеше да е шут в двореца, а не крал. Крал е Тиквата от Банкя, защото много е крал!
  • #28
    8 rate up comment 3 rate down comment
    AAV ( преди 4 години )
    Дизайнът е мнооого еволюционен. Погледнат отстрани, има цели две чертички повече... Според мен изглежда като лек фейслифт на досегашния.
  • #27
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Kaloian ( преди 4 години )
    Най-грозният Голфу който са правили последните години !
  • #26
    13 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Личи си колко е супер. Почти вече не виждам нови по улиците.
  • #25
    9 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    супер е колата - на живо съм сигурен, че ще е още по-добре. Кола за хора които държат на качество и удобства (като за този клас)