IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen ще предлага по-увлекателни автомобили

Компанията иска нейните коли да предизвикват емоции у хората

Volkswagen ще предлага по-увлекателни автомобили

Автомобилите от марката Volkswagen трудно могат да бъдат определени като впечатляващи откъм дизайн, за разлика от тези на Porsche или Lamborghini, които са част от същия концерн. Тази ситуация обаче съвсем скоро ще се промени, убедени са в компанията.

Работата е там, че Volkswagen никога не е имала достъп до сериозните технологии, които са използвани от други брандове в концерна, като това се дължи на позиционирането на марката. Въпреки, че Golf GTI още от 1975 г. се счита за основател на класа на "хот-хечовете", останалите модели нямат същия харизматичен имидж.

Според шефа на американското подразделение на Volkswagen - Скот Кеог, в гамата на германската марка съвсем скоро ще се появяват наистина увлекателни за хората автомобили. Пред изданието Motor Authority той намекна, че не става дума само за следващото поколение на "напомпаните" Golf GTI и Golf R, но и за спортен кросоувър.

"Съвременните хибридни и електрически технологии ще помогнат на Volkswagen да стане по-желан от хората, които досега не са имали отношение към марката. Това ще стане не само с промени във външния вид, но и с постигане на атрактивна цена, която ще привлече хората, а няма да ги отблъсне", коментира президентът на Volkswagen Group of America.

Снимка: Volkswagen

0 от 500
  • #13
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Фен ( преди 4 години )
    И само да добавя, фенове чиито марки са направили най-грозния автомобил в историята на автомобилостроенето, а именно "Форд Мондео" да ми коментират Голфове и Волва е леко смешно.
  • #12
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Фен ( преди 4 години )
    Вие сте болни мозъци.Някаква английска *** изпърдяла нещо за Икони като Голф и Волво и хората без собствено мнение веднага кълват.Или може би човека има комплекси от времето когато едни цифри "850" с комби купе понаказваха доста английско-американски таратайки.А за Голфа, кво има да говоря, то историята и фактите си го казват.Хейтърите ги е яд, че за разлика от техните отдавна разложили се (в най-добрия вариант) Азиатски и Англо-Американски марки и до ден днешен 30+ фовета вървят на куче.
  • #11
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #10 За Тойота грешиш. Последните години го оправиха дизайна и повечето им модели изглеждат доста атрактивно. А ФВ са типично скучни и могат да предизвикат единствено отвращение. Хем грозни, хем трошливи...
  • #10
    4 rate up comment 1 rate down comment
    none ( преди 4 години )
    Опит за евтина реклама на ФВ, в страна където никой вече не им купува колите. Не знам колко атрактивни смятат да ги направят тези коли, но като гледам колко атрактивен го изкараха "новият" Голф ... Най-атрактивно ще му е на германският пенсионер, като започне да се напряга с таблетите които са му монтирали вътре. Като гледам извън Германия, немските компании минаха на служебни Шкоди, та защо да се напрягат от ФВ с наистина нов служебен Голф или Пасат.
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    VW има сексапил на камила. Тойота също, най- продаваните са и най-скучните.
  • #8
    11 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Те VW и сега предизвикват емоции у хората :), само че отрицателни.
  • #7
    8 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    фолксваген и емоция тези се конглокират с волво по брой клиенти пенсионна възрасткакто казва джереми кларксон ако пред дома ви има паркирано волво то сексуалния ви живот е в миналото
  • #6
    7 rate up comment 6 rate down comment
    112 ( преди 4 години )
    С две думи си признават че са пенсионерска скучна марка.Петреее, оправи си заглавието. Още там има грешка...
  • #5
    9 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Вероятно ще предлагат ел. коли със задно предаване и ще се опитат да предложат удоволствие от управлението на такива коли.
  • #4
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    за това си имат SEAT...