IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen ще предлага по-увлекателни автомобили

Компанията иска нейните коли да предизвикват емоции у хората

Volkswagen ще предлага по-увлекателни автомобили

Автомобилите от марката Volkswagen трудно могат да бъдат определени като впечатляващи откъм дизайн, за разлика от тези на Porsche или Lamborghini, които са част от същия концерн. Тази ситуация обаче съвсем скоро ще се промени, убедени са в компанията.

Работата е там, че Volkswagen никога не е имала достъп до сериозните технологии, които са използвани от други брандове в концерна, като това се дължи на позиционирането на марката. Въпреки, че Golf GTI още от 1975 г. се счита за основател на класа на "хот-хечовете", останалите модели нямат същия харизматичен имидж.

Според шефа на американското подразделение на Volkswagen - Скот Кеог, в гамата на германската марка съвсем скоро ще се появяват наистина увлекателни за хората автомобили. Пред изданието Motor Authority той намекна, че не става дума само за следващото поколение на "напомпаните" Golf GTI и Golf R, но и за спортен кросоувър.

"Съвременните хибридни и електрически технологии ще помогнат на Volkswagen да стане по-желан от хората, които досега не са имали отношение към марката. Това ще стане не само с промени във външния вид, но и с постигане на атрактивна цена, която ще привлече хората, а няма да ги отблъсне", коментира президентът на Volkswagen Group of America.

Снимка: Volkswagen

0 от 500
  • #3
    17 rate up comment 7 rate down comment
    Екстри ( преди 4 години )
    Да, към стандартното оборудване ще се предлага ваучер с 30% намаление на ремонт на ДСГ до живот, билет за коледна томбола с различни награди, турбина, сегменти, колянов вал, бутало и голямата награда от 200 литров варел с моторно масло, специално за тфси собствениците. Да си имат за първите няколко години под ръка. Отделно книжка-упътване как да не прецакам двигателя в първите 20к километра.
  • #2
    7 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    А и Порше и дизайн е леко преувеличена комбинация.
  • #1
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Почвате да ставате малко страшни с тая марка вече....