IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-после: Ето го новия VW Golf 2020!

Официалната премиерата на модела е по-късно днес

Най-после: Ето го новия VW Golf 2020!

Най-очаквана автомобилна премиера за 2019 г. - тази на новото поколение на Volkswagen Golf, ще се състои по-късно днес, но някои медиите не издържаха и решиха да публикуват официалните снимки на модела. Една от първите беше германският Augsburger Allgemeine, а  след това фотосите се появиха и в други медии.

Впрочем, подобни действия едва ли ще навредят на компанията, защото прототипи на модела бяха често снимани през последните месеци без никакъв камуфлаж. Все пак, официалните снимки са нещо друго, тъй като от тях може да се добие пълна представа за външния вид и за интериора на автомобила.

VW Golf 2020

Изглежда, че ще има различни леки вариации в зависимост от модификацията и нивото на оборудване. При някои версии фаровете са леко закръглени, а броните са различни. Като цяло обаче във Volkswagen отново залагат на еволюция в дизайна, а не на радикални промени.

Очаквайте по-късно днес и информация за техническите характеристики, както и други подробности за премиерата на новото поколение на най-популярния модел в Европа от последните десетилетия.


Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Jalopnik

0 от 500
  • #14
    10 rate up comment 5 rate down comment
    пена ( преди 4 години )
    Изглежда отвратително. Като стъпкана ***....
  • #13
    4 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Голф класа има нов лидер.. всички ще се сравняват с него, както всички смартфони се сравняват с iphone. Това е истината.. който не му харесва - да си лае.
  • #12
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #10 мен пък некви Вариатори изобщо не ме вълнуват... май ги слагаха по скутерите за по-евтино :D
  • #11
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Екстра си е колата. Вярно не е най-вълнуващия дизайн, но е доста приличен. Откъм техника е на отлично ниво и едва ли нещо ще липсва или няма да е достатъчно качествено. Това което би ме притеснило би била цената евентуално. За по-ниски цени и по-вълнуващ дизайн - Сеат, за повече обем - Шкода.
  • #10
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Вариатор ( преди 4 години )
    А тук Краварското фенче не пропуска да се изходи под всяка тема..Никой не те е канил или викал тук дали харемваш ваг или не си е лично твой проблем.И нас НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА!!!!!!!!
  • #9
    8 rate up comment 16 rate down comment
    На колене пред царя ( преди 4 години )
    На колене пред цар Голф, на колене!
  • #8
    16 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Очаквано най-скучната премиера. С тази завъртулка на фара дори е станал по-грозен от сегашното поколение.
  • #7
    13 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    чи то кат старото бе. малко са пипнали фаровете и решетката само и готово нов гоуф ни предлагат. немски смешници и фокусници
  • #6
    13 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Най-очакваната премиера, но за кого да попитам, защото написано така излиза, че е за всички, а не е! Само може би за хората, които не разбират от коли и са заблудени от лъжливите немски медии. Да предположим, че тази кола е хубава и здрава. Само предполагаме, колкото и да е фантастично. Дори и в този случай, бихте ли си взели нещо от производител, който е цар на лъжите, измамите и манипулациите? Колко ли ментално трябва да си обременен, за да го направиш!
  • #5
    10 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Много си е добра количката,колкото и останалите нови коли.На мен дизаина ми допада,предполагам и на останлите купувачи на модела.Новия Киа Сиид също ми харесва,както и мегана.Фокуса категорично не