IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-после: Ето го новия VW Golf 2020!

Официалната премиерата на модела е по-късно днес

Най-после: Ето го новия VW Golf 2020!

Най-очаквана автомобилна премиера за 2019 г. - тази на новото поколение на Volkswagen Golf, ще се състои по-късно днес, но някои медиите не издържаха и решиха да публикуват официалните снимки на модела. Една от първите беше германският Augsburger Allgemeine, а  след това фотосите се появиха и в други медии.

Впрочем, подобни действия едва ли ще навредят на компанията, защото прототипи на модела бяха често снимани през последните месеци без никакъв камуфлаж. Все пак, официалните снимки са нещо друго, тъй като от тях може да се добие пълна представа за външния вид и за интериора на автомобила.

VW Golf 2020

Изглежда, че ще има различни леки вариации в зависимост от модификацията и нивото на оборудване. При някои версии фаровете са леко закръглени, а броните са различни. Като цяло обаче във Volkswagen отново залагат на еволюция в дизайна, а не на радикални промени.

Очаквайте по-късно днес и информация за техническите характеристики, както и други подробности за премиерата на новото поколение на най-популярния модел в Европа от последните десетилетия.


Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Jalopnik

0 от 500
  • #24
    12 rate up comment 6 rate down comment
    none ( преди 4 години )
    Така или иначе таргет групата им е германските компании и пенсионери та защо да се напрягат от ФВ (същото е и положението с Пасат). Само че германските компании извън Германия вече купуват предимно Шкоди (което обяснява бума в продажбите им въпреки покъртителния дизайн), а с новите цени на "новият" Голф току-виж и пенсионерите минали на Шкода. Та "краля" е гол от много време насам ...
  • #23
    18 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тази кола не може да излезне от 80 години на миналия век.
  • #22
    15 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    В Перник ще е Национален празник!
  • #21
    9 rate up comment 12 rate down comment
    Вариатор ( преди 4 години )
    Колкото и да се надуваш като Тесла още не е правена бангия и едва ли скоро някой ще ви бие по този показател.Колата на която при дъжд се отлепя задната броня хаххахахха ...Голфа си е направо Бентли качество до вашия пластмасов кош
  • #20
    5 rate up comment 9 rate down comment
    На колене пред шута ( преди 4 години )
    На колене пред *** Голф, на колене!
  • #19
    12 rate up comment 5 rate down comment
    до Пена ( преди 4 години )
    Мен ми прилича на напушена *** с олигавена уста :D Щото ако беше настъпана, дзъркелите й щяха да са изскочили
  • #18
    13 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 4 години )
    Чудя се как в такъв голям концерн са одобрили толкова грозен дизайн, предишният е в пъти по симпатичен.
  • #17
    4 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    фокуса си е зле новия... сори *** немаш вкус :D . По-добре леко скучен дизайн пред откровено грозен..
  • #16
    16 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Слаба работа и като цяло остаряла концепция без бъдеще. Може да се хареса само на пенсионери.Младите хора в богатите държави вече почти не се интересуват от такива коли. Всички искат Тесла. Но това е само защото традиционните производители не могат да предложат нищо читаво на ток.Хората вече не се интересуват от марки. Просто търсят качествените и иновативни продукти без значение от кого и къде са произведени.
  • #15
    11 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ако ми предложат тази кола или фокуса, ще взема фокуса, защото като мотори , управление и шаси е по-добра. По-приятна за каране и доставя повече удоволствие. Таблетите вътре не ме интересуват.