IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota се подиграва на електромобилите (ВИДЕО)

Дори феновете на японската марка я критикуват в социалните мрежи

Toyota се подиграва на електромобилите (ВИДЕО)

Японската компания Toyota реши да си направи подигравка с електромобилите в своята нова реклама на хибридната версия на модела Corolla. Това не се хареса не само на феновете на автомобилите на ток, но и на привържениците на марката. Рекламата е предназначена за британския пазар.

Изглежда, че Тойота, която някога бе новатор в създаването на екологично чисти автомобили, продължава упорито да не забелязва промените на пазара и настоява на своето неприемане на електрически коли, насърчавайки абсурдната концепция за технологията на самозареждащия се хибрид, който все още е 100% захранван от бензин, коментират фенове на марката в социалните мрежи.

Освен това Toyota твърди, че сегашната технология на литиево-йонните батерии не е достатъчно добра за производство на прилични електрически превозни средства и в същото време продължава да използва остаряла технология на никел-метални хидридни батерии в повечето от хибридите си. Вероятно също така японската компания не може да приеме факта, че много нейни фенове й обърнаха гръб за сметка на истинските електромобили, коментират други.

0 от 500
  • #5
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Борис ( преди 5 години )
    Рекламата е супер.
  • #4
    15 rate up comment 1 rate down comment
    яка реклама ( преди 5 години )
    купувам :)
  • #3
    26 rate up comment 4 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Ми то да ти покажат истината винаги е било неприятно :D
  • #2
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    То и хибридния Приус в първото си поколение не беше практичен - Тойота го продаваше за 17000$ в Япония а производствените разходи се оценяват на 32000$. Защо не направят същото и сега - да пуснат конглокент на Тесла 3 за 25000$ - ще избият пазара.
  • #1
    35 rate up comment 3 rate down comment
    :))) ( преди 5 години )
    Toyota са основния инициатор на дизел бойкота, като дори се говори, че са го финансирали ... но тук безспорно имат право. Просто има нужда от корено различен тип батерии или начин на съхраняване на енергия. Това, което съществува днес не е практично и не е алтернатива за свободно придвижване.