IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota се подиграва на електромобилите (ВИДЕО)

Дори феновете на японската марка я критикуват в социалните мрежи

Toyota се подиграва на електромобилите (ВИДЕО)

Японската компания Toyota реши да си направи подигравка с електромобилите в своята нова реклама на хибридната версия на модела Corolla. Това не се хареса не само на феновете на автомобилите на ток, но и на привържениците на марката. Рекламата е предназначена за британския пазар.

Изглежда, че Тойота, която някога бе новатор в създаването на екологично чисти автомобили, продължава упорито да не забелязва промените на пазара и настоява на своето неприемане на електрически коли, насърчавайки абсурдната концепция за технологията на самозареждащия се хибрид, който все още е 100% захранван от бензин, коментират фенове на марката в социалните мрежи.

Освен това Toyota твърди, че сегашната технология на литиево-йонните батерии не е достатъчно добра за производство на прилични електрически превозни средства и в същото време продължава да използва остаряла технология на никел-метални хидридни батерии в повечето от хибридите си. Вероятно също така японската компания не може да приеме факта, че много нейни фенове й обърнаха гръб за сметка на истинските електромобили, коментират други.

0 от 500
  • #15
    17 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Тойота са в час .далече е още човека от истинската електричка.Ще стане но след около 10 годинки.до тогава бец+газчица
  • #14
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    стига с тия заблуди.. Кона с нормално каране по магистрала я мине 300-350 я не.. Все още,особено по нашите ширини, не само хибридите, но и фосилните са с доста по-висока степен на независимост. Нещата ще се променят, но още не са там!
  • #13
    17 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Хюндай Кона електрик ще мине 480км ако се движи с 30км/час.БМВ М5 ще мине 300-400км с 200-250км/час.Дали има разлика?
  • #12
    9 rate up comment 19 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Да се подиграват, за 2018 продажбите им падат яко. Особенно смотаните им хибриди направо бяха изядени от електричките. Вече им мина "модата" и такива хейт реклами само ги правят да изглеждат като лузъри.
  • #11
    20 rate up comment 1 rate down comment
    FenIX ( преди 5 години )
    За момента точно PHEV са най-доброто. Достатъчно мощна батерия за движение в града на ток и ДВГ за извън града. Обаче и ДВГ в началото са изглаждали неефективни спрямо парните такива. Просто всяка технология в даден момент достига лимита си. Подбрения с няколко % изискват огромни средства и труда на много хора. Ел колите тепърва ще си разгръщат потенциала и сегашните ще изглеждат както сега ни изглеждат първите коли с ДВГ, които не са били много по-различни от файтон без коне.
  • #10
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Гьон Таръков ( преди 5 години )
    Self-chaging hybrid = HEV - хвалят се, че не е PHEV ???Това е като да се хвалиш, че новата корола с парна машина има "двигател с не-вътрешно горене".
  • #9
    4 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    "технологията на сегашните електромобили не била достатъчна добра", какво се визира тук под недобра? Знам само че един Hyindai Kona Electric може да измине 480 км. докато едно БМВ М5 с пълен резервоар не повече от 300-400.
  • #8
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    рекламата е супер добра. според мен. а всъщност не съм фен на хибридите на Тойота. излиза че феновете на Тойота даже не разбират философията на техните хибриди
  • #7
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Рекламата е забавна и е закачка, а не подигравка. Но хората са напълно прави, че Тойота изостава сериозно в електрическите технологии и не иска да си го признае - поне публично.
  • #6
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Volvo for life ( преди 5 години )
    Tesla и Polestar са номер 1!Факт.