IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Auris

8.5
Закупена: 2015 г., Пробег: 1500 км.
Приложимост в ежедневието
9
Надеждност
10
Оборудване
8
Пространство
8
Цена/Качество
10
Качество на материалите
7
Разход на гориво
9
Удоволствие от шофирането
7

Какво не ти харесва

  • Пластмасите по таблото
  • Няма лети джанти
Toyota Auris От: vlado89 02.03.2015 9982 прочитания 57 коментара
Начин на ползване:
Смесено
На кое качество на автомобила най-много държиш:
Надежност
Начин на каране:
С две ръце на волана
Допълнителни бележки
Закупих колата само преди 2 седмици и съм изминал малко над 1000 км досега. Прави ми впечатление доста комфортната возия, няма никакви паразитни шумове от таблото или окачването. Двигателят е 1.4 Д4Д 90кс., а аутомедия е добре да си обновят сайта понеже не поддържа тест драйв за този модел а само за по стария. Има система Старт/стоп която работи много добре и не се усеща при градско каране, икономията на гориво засега е точно 4/100 при смесено каране 50/50. Извънградсо по компютър стигам разход 3.6,7 при скорост 120 км/ч. Купето е много добре обезшумено и се пътува спокойно, задните седалки падат 60/40 и пода на багажника става напълно гладък. Дългите светлини са много добри но от късите има още малко да се желае. Интериора е интересен и ако малко подобрят качеството на пластмасите ще бъде много добре иначе всичко на усет е много солидно. Има предостатъчно пространство за носене на всекидневни дреболии из колата. Двигателят не е от най-мощните но при моя стил на каране е повече от достатъчен. С колата получих 5 години Пълна гаранция и пътна помощ. Обслужване стандарт ми казаха в дилъра на всеки 10 000 мили струва 89 паунда. Колата е с емисии под 100г/км което значи за мен че съм освободен от данък(Голям +) и застрахователната група също е много ниска за класа си. Като цяло мисля че ще остана много доволен от автомобила който е 2рият от марката Тойота моя собственост и се надявам да ми служи вярно следващите 5 години.
Снимки
Toyota Auris Toyota Auris Toyota Auris Toyota Auris
0 от 500
  • #55
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Golf 7 Trendline ( преди 8 години )
    Тойота Аурис също ми направи добро впечатление, мисля, че за парите си е чудесно предложение и колегата не е сбъркал в избора си! Аз лично избрах Голф заради по-добрия интериор /според мен!/, класическия и стилен екстериор, както и перфектното поведение и качество на десетгодишния ми Голф 5 /също закупен чисто нов!/, който за толкова години винаги ми е служил вярно и не ме е предавал!Лека и безаварийна на колегата, Тойотата също е добър избор!
  • #54
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Golf 7 Trendline ( преди 8 години )
    Тествал съм Хюндай i30, Тойота Аурис, Мазда 3, Фолксваген Голф, Опел Астра, Шкода Рапид и Форд Фокус - базовите им версии.Бих казал, че интериорът и материалите на Голф 7 и Мазда 3 са с една идея по-добри и качествени от останалите, но всичко все пак е въпрос на вкус и голяма разлика няма!В крайна сметка си закупих Голф 7 и вече 5100 км съм много доволен! Базовата версия също е със стоманени джанти, които са и по-добро решение за зимата в България! С летните гуми си купих и лети джанти и така!
  • #53
    0 rate up comment 10 rate down comment
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Dobre be 4ovek,verno li za tazi karuca si broial istinski pari???Tolkova li si amputiran ot kam vkus???Ne ti li e mil jivota???Kolko li vreme 6te prekara6 v servizite???Ne ti li se iska jenite da gledat ne teb po-drug na4in???Za6to se izkaga6 taka i plue6 varhu sebe si??????????
  • #52
    12 rate up comment 2 rate down comment
    doc ( преди 8 години )
    "Еnzо",понеже се правиш на италиянец,фен на най-вероятно чупливо и архаично алфа-ромео ,под достойнството ми да ти отговоря на глупостите,които си написал!
  • #51
    4 rate up comment 13 rate down comment
    Enzo ( преди 8 години )
    Колата е ужасна в абсолютно всяко отношение! Анализът на колегата е напълно погрешен! Колата има ужасно управление без връзка с пътя, НЕ е обезшумена никак, шума от гумите е драматичен! Пластмасите са ужасно нискокачествени! Двигателят е налуден - тя просто е анемична. И седалките и вратите са тапицирани с промазка от магазин "1001 стоки" през 80-те на 20 век - дивана на баба ми беше тапициран с такова нещо. Няма как в тоя joke човек да изглежда различно от КАРИКАТУРА!
  • #50
    9 rate up comment 4 rate down comment
    doc ( преди 8 години )
    Налиту е голяма работа!Архаичен е само мозъка му на *** и пластматите на трабанчето на баща му
  • #49
    3 rate up comment 8 rate down comment
    НАЛИ ( преди 8 години )
    ето още един човек, който си е дал парите и трябва да "свиква" с архаичните неща в японските коли! много е хубава, ама се свиква.... е, щом като цената е най-важна за него-със здраве да си я кара и да подпомага японската икономика! нека да понатрупат малко пари па може и да почнат да правят коли без пластмати по таблото и без РЪЧКИ за стъклата!
  • #48
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Vladimir ( преди 8 години )
    Колата има интересен дизайн и с интериора се свиква бързо. Всичко е солидно и удобно и след месец каране дори не забелязвам детайлите а повече ме интересува дали е ергономично и практично. Според мен проблемите с естетиката отвун и вътре са напълно оправени във фейслифта, макар и да не съм го виждал на живо още а само от видеото от автоизложението но изглежда уникално за класа си. С нетърпение очаквам да излезе премиерата по автосалоните за да го тествам и да напиша тест в сайта с мое мнение.
  • #47
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Vladimir ( преди 8 години )
    Здравейте отново. От постването на теста до сега изминах около 5-6 хил/км и впечатленията си остават много добри. Джантите реших да ги оставя понеже са 15ски и са много евтини гумите за тях като дойде време за смяна. досега няма никакви забележки по колата или повреди, работи безпроблемно. Видях че се е завихрил спор за часовника и мое мнение е че не е много лицеприятен, ако е с по висока резолюция и по цветен дисплей ще изглежда по добре, но не и аналогов.
  • #46
    0 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ха така, някои си хвалят лагерните колички