IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Eто в какво се превърна Cybertruck след катастрофа

Обезобразена купчина метал сега се продава на търг

Изпълнителният директор на Tesla - Илон Мъск, обяви, че Cybertruck е един от най-здравите и най-безопасни пикапи на планетата. Тези снимки обаче определено опровергават подобни твърдения.


Tesla Cybertruck останки


Това парче обезобразен метал е било Tesla Cybertruck, преди да попадне в сериозна катастрофа. Сега се продава на търг на уебсайта на IAAI - компания за изкупуване на употребявани и увредени превозни средства.

Не са разкрити много подробности за търга. Твърди се, че пикапът е участвал в „сблъсък“ (очевидно) и че основната повреда е от „пълно изгаряне“ (отново очевидно). По-голямата част от предницата на електромобила е напълно изчезнала, като прилича повече развалина.


Tesla Cybertruck останки


Изгледът отзад не е по-добър. Цялата задна броня е отделена от рамката, а капакът и покривалото на легена са изчезнали, разкривайки вътрешните части на Cybertruck. Предните гуми също са напълно заминали, а лявата задна виси на косъм. Изненадващо дясната задна гума изглежда непокътната.

Интериорът също е в ужасно състояние. Таблото едва се разпознава под всичките отломки, екранът го няма, а седалките са изгорени до основи. Трудно е да се каже дали задната седалка все още съществува.


Tesla Cybertruck останки


0 от 500
  • #14
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 седмици )
    Троти,като гледам купето прилича на стафида прекарана през гроздомелачка.Много здрава конструкция,проектирана от любител тенекеджия с две леви ръце и леко кьорав,личи си.
  • #13
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Така е, Мите. Придърпваш панелите един към друг и общо взето ще е като нов. Тесла са като Сталин - дори, когато грешат са прави и най-добри.
  • #12
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Господа инженери ( преди 2 седмици )
    Психопати ли сте или никакви инженери? Освен една единствена ламарина която не се знае дали е от екстериора, къде видяхте огънат детайл? Въпреки високата температура почти всички панели са се разглобили един от друг, но са запазили първоначалната си форма. Вие картинките гледахте ли ги или четохте само статията? Имате ли информация, дали пикапа е в това състояние от катастрофата или от намесата на пожарникарите за да извадят пострадалите? За протокола - никога не съм харесвал пикапа.
  • #11
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Абе психо ( преди 2 седмици )
    Колко коментара изписа докато ме нямаше, защото всички знаят че като се появя ще се скриеш като лагер в дупката си и ще излезеш чак в някоя следваща статия. Онази 3 мм ламарина я подобриха и я направиха още по-твърда и здрава и вече е доста по-тънка със същите или по-добри качества, но пикапа стана много по-лек. Въпреки намаляването на дебелината както виждаш огъването на тази ламарина не е шега работа и е почти невъзможно.
  • #10
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Хвалипръц ( преди 2 седмици )
    До 7: Ха-ха, да, мантрите за екзоскелет се оказаха поредната пропагандна партенка. Митичната тротинетка тогава доказваше че било екзоскелет, понеже други клавиатурни инженери така били твърдяли, бях заправил за тая опорка.
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Само да поясня,тенеке е ламарина под 0,6 мм.За манекена на Дънинг Крюгер да поясня,да не рови в Уикипедия.
  • #8
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Мите,това нещо прилича на смачкана тенекия от сирене.Това е ли е специалната ламарина,която трошеше пресите и практически не можеше да се огъва? Това прилича на смачкано текеке.
  • #7
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 седмици )
    Тротинетката гарантираше,че тази кола изградена от екзоскелет от 3 милиметра супер дупер стомана и е неразрушима.
  • #6
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 2 седмици )
    Кибергрозника е направен от ултратвърда и мега еластична студено валцувана неръждаема стомана,която ръждясва и е разработена лично от Свети Илюзион.На практика това е китайска алпака за мивки.
  • #5
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 2 седмици )
    А защо въобще го продават това?! Не изглежда да може да се възстанови. Не е ли по-добре на скрап?! Или са длъжни да го пуснат на търг... Ако някой разбира системата им, нека да драсне един коментар...