IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Eто в какво се превърна Cybertruck след катастрофа

Обезобразена купчина метал сега се продава на търг

Изпълнителният директор на Tesla - Илон Мъск, обяви, че Cybertruck е един от най-здравите и най-безопасни пикапи на планетата. Тези снимки обаче определено опровергават подобни твърдения.


Tesla Cybertruck останки


Това парче обезобразен метал е било Tesla Cybertruck, преди да попадне в сериозна катастрофа. Сега се продава на търг на уебсайта на IAAI - компания за изкупуване на употребявани и увредени превозни средства.

Не са разкрити много подробности за търга. Твърди се, че пикапът е участвал в „сблъсък“ (очевидно) и че основната повреда е от „пълно изгаряне“ (отново очевидно). По-голямата част от предницата на електромобила е напълно изчезнала, като прилича повече развалина.


Tesla Cybertruck останки


Изгледът отзад не е по-добър. Цялата задна броня е отделена от рамката, а капакът и покривалото на легена са изчезнали, разкривайки вътрешните части на Cybertruck. Предните гуми също са напълно заминали, а лявата задна виси на косъм. Изненадващо дясната задна гума изглежда непокътната.

Интериорът също е в ужасно състояние. Таблото едва се разпознава под всичките отломки, екранът го няма, а седалките са изгорени до основи. Трудно е да се каже дали задната седалка все още съществува.


Tesla Cybertruck останки


0 от 500
  • #34
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До 32 ( преди 2 седмици )
    "анонимен ( преди 3 минути )Не Мите,това е чиста цена.Ще излезе верно,че продаваш фотоволтаични панели" за каква чиста цена говориш? И понеже си технически неграмотен да ти отбележа че има разлика между фотоволтаици и батерии. В момента продавам батерии. Преди това продавах тесли А сега продавам китайски автомобили. Продавам и законите на Нютон. Евтино ги давам, дори без пари ама казват че акъл се взима, а не се дава. Никой не ще да ги вземе въпреки, че ги раздавам.
  • #33
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Винкело ( преди 2 седмици )
    Теслюра,я да кажеш колко електромобила трябват на Стомана Перник,за захранване на леярните? За твое сведение в Перник са на почит Фолксваген голф,тук електрически автомобили няма,все бедни хора сме.
  • #32
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До 30 ( преди 2 седмици )
    За разлика от вас аз не съм толкова глупав за да вярвам, че цитирам:"Тротинетка, всички антиелектрици ли сме психопати? Кое е по достоверно,казаното от много хора или от един.Май психопата си ти." Мислиш че като се правиш на много хора, ще спрат да важат физичните закони, ще се промени днешната цена на тока или ще се промени причината, поради която пикапа изглежда така, но Антиелектролугера не може да отговори каква е причината дори когато си му я казал в прав текст? Отговори каква е? А дано
  • #31
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Това си е направо арт инсталация за двора,
  • #30
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Не Мите,това е чиста цена.Ще излезе верно,че продаваш фотоволтаични панели,Тесльо.Умишлено пропускаш да калкулираш разходите,за да ловиш шаранчета в мътна вода.
  • #29
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До Димов ( преди 2 седмици )
    И понеже си мечтаете за свят без възобновяеми източници, като спре производството на скъп ток от слънцето, евтиният въглищен ток вечерта вече струва 1,49 лв/kWh. Вече става 60 лв на час. Ако въображаемият цех наистина работи по 24 часа, дали работника ще искам да вземе 100 лв, за да осигури два часа работа на пещта от батерията на електромобила си? Това дори не е цял цикъл от живота! Давам реален пример с днешни цени, а не цена от преди три години на акциите на Тесла 400 лв като психопата.
  • #28
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Не Мите,ти си многониковия или безниковия, който се крие зад много Никове.Един Тесльо с много лица,който ги сменя след поредното иЗдрИскване на някоя про100тия.
  • #27
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До Димов ( преди 2 седмици )
    Понеже имаш 101 самоличности, господин Антиелектролугер, да се обърна към една от тях. Нали спореше, че от батериите няма смисъл и никога не може да се постигне 50 стотинки печалба? Примерно днес през целия облачен и дъждовен ден според ibex цената е около 22 стотинки за киловатчас и за всеки час работа на 32kW ще струва колосалните 12 лв които шефът не може да си позволи и е затворил цеха.
  • #26
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Това на снимката е тотал щета.Дали някой ще се яви на търга.Мантрата на Тесла за неразрушимия екзоскелет се разпадна.Мантрата за специалната стомана разработена от Тесла се разпадна.Има ли балами, които още се връзват на приказките на Афрото?
  • #25
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До Антиелектролугер ( преди 2 седмици )
    Каква полемика с теб бе психопат? С лалугери и мишки които се крият не може да се влиза в полемика. Освен това аз нямам никакви желания за полемика, А за дискусия/дебат за стигане до някакъв консенсус. Самото споменаване на полемика означава че никога няма да дадете заден, защото с полемика се защитава само сектантството и вярата, където никой не отстъпва. Забелязал ли си че отскоро не ме наричат Тесльо, а електро? Да се сещаш, че сам си бях избрал Ник електрика, а не нещо свързано с Тесла