IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Eто в какво се превърна Cybertruck след катастрофа

Обезобразена купчина метал сега се продава на търг

Изпълнителният директор на Tesla - Илон Мъск, обяви, че Cybertruck е един от най-здравите и най-безопасни пикапи на планетата. Тези снимки обаче определено опровергават подобни твърдения.


Tesla Cybertruck останки


Това парче обезобразен метал е било Tesla Cybertruck, преди да попадне в сериозна катастрофа. Сега се продава на търг на уебсайта на IAAI - компания за изкупуване на употребявани и увредени превозни средства.

Не са разкрити много подробности за търга. Твърди се, че пикапът е участвал в „сблъсък“ (очевидно) и че основната повреда е от „пълно изгаряне“ (отново очевидно). По-голямата част от предницата на електромобила е напълно изчезнала, като прилича повече развалина.


Tesla Cybertruck останки


Изгледът отзад не е по-добър. Цялата задна броня е отделена от рамката, а капакът и покривалото на легена са изчезнали, разкривайки вътрешните части на Cybertruck. Предните гуми също са напълно заминали, а лявата задна виси на косъм. Изненадващо дясната задна гума изглежда непокътната.

Интериорът също е в ужасно състояние. Таблото едва се разпознава под всичките отломки, екранът го няма, а седалките са изгорени до основи. Трудно е да се каже дали задната седалка все още съществува.


Tesla Cybertruck останки


0 от 500
  • #44
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Какво странно виждаш ( преди 2 седмици )
    По същата логика може това което си описал да е причината за "катастрофата е пожара" за които статията мълчи, ако ти продължа спекулацията в същия дух.
  • #43
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    До 42,колега прав си но ще те допълня,не само творенията на Мъск а и цялата им краварска *** е една огромна лъжа.По -нататъшни разговори на тема СрАЩ и технологии е безпредметно да се правят. Там всичко е крадено от умни европейци,дори Тесла чиито открития ползват и в момента е хърватин надявал се на добър живот в страната на "ограничените възможности" и му вземат всички патенти и го въдворяват в психиатрична клиника. Това е най-долната държава в света и злото изтича от там с пълни шепи.
  • #42
    0 rate up comment 2 rate down comment
    До Антиелектролугер ( преди 2 седмици )
    Грешен отговор. В поредния Бисер в който доказваш липсата си на обща култура. Ако беше отговорил на въпроса за причината за разпадането на пикапа, щеше да знаеш че това е технология с която се хвали, но ти не се усещаш че същевременно правиш антиреклама и на Toyota! Ако не беше психопат и водехме нормален дебат по технически теми, досега щяхте да знаете отговора дори да не се бяхте сетили са ми за него. Но вас такива работи не ви интересуват вие сте тук за заяждането. КАКВА Е ПРИЧИНАТА?
  • #41
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Акио Тойода ( преди 2 седмици )
    Ще ги купя ламарините и ще ги сложа пред централата на Тойота в Япония.Да гледат хубаво инженерите на Тойота,как не трябва да се прави електрически автомобил.
  • #40
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Крадеца вика дръжте ( преди 2 седмици )
    Психопата Антиелектролугер обвинява някой в лъжа? "анонимен ( преди 1 минута )Това е чудесна антиреклама на Тесла.Неубиваемият камион на Мъск се оказва поредната лъжа" господин психопат, можеш ли да цитираш източника на информацията за неубиваемост? Благодаря предварително за това че няма да я намериш. Като се има предвид че и Илон Мъск е психопат и лъже, вероятно лъжата е била насочена към необразовани инженери по металообработка, които не знаят качествата на алуминия на шасито.
  • #39
    1 rate up comment 2 rate down comment
    До Владо ( преди 2 седмици )
    Това си е изкуство. Да накараш хората да пишат толкова много бисери, за да защитават плоската земя, перпето мобиле или сектата в която членуват, като пренаписват всички писани и неписани закони, включително физичните. Никой не може да изложи човек както той самият сам може да се изложи. Щом са решили да се излагат, лошо няма. За мен си е добра тренировка на мозъка, който трябва да се тренира не по-малко от мускулите за да е във форма. Научавам доста нови неща съчетавайки полезното с приятното
  • #38
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Това е чудесна антиреклама на Тесла.Неубиваемият камион на Мъск се оказва поредната лъжа.
  • #37
    0 rate up comment 2 rate down comment
    До 38 ( преди 2 седмици )
    Чудесно аргументиран отговор на технически въпрос, както винаги. Перфектни изчисления и няма какво да кажа по въпроса. Напълно доказа че електромобилите фотоволтаиците и батериите нямат бъдеще! Вероятно това е и причината пикапът да се е разглобил по този начин. Вероятно *** се хвали с интелекта ти на всички комшии, защото знаеш отговорите на всички въпроси, което очевидно се свеждат до повтаряне на аргументите от коментар 38 на който и въпрос да ти зададат. Нещо за пикапа ще кажеш ли все п
  • #36
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Тротка,ти нищо не продаваш.Ти си от вида електроплямпала,залепени към клавиатурата и произвеждаши тор във външната тоалетна.Тесльо мамин,закуси ли вече?
  • #35
    0 rate up comment 2 rate down comment
    До 35 ( преди 2 седмици )
    Кажи ми мощността и ще ти кажа колко електромобила са нужни за едно денонощие работа, ако използват само половината от енергията в батериите си. Вероятно в Перник има повече голфове от бройката която ще изкарам. Колко пъти ви казвам да не задавате въпроси на които не можете да понесете отговора. То затова нито обичате да задавате конкретни въпроси, нито пък да отговаряте конкретно както ще направи поредния господин психопат Антиелектролугер от Перник. Поредната ми 100% позната прогноза.