IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъск отрече да е подарявал Cybertruck на Рамзан Кадиров

Още един пример за лъжите в медиите, категоричен е шефът на Tesla

Главният изпълнителен директор на Tesla - Илон Мъск, отрече да е подарявал Tesla Cybertruck на чеченския лидер Рамзан Кадиров. През уикенда последният се похвали с придобиването на електрически пикап, като обяви, че той му е подарък от Мъск.


Tesla Cybertruck


В социалната мрежа Х, която е негова собственост, най-богатият човек на планетата отрече твърденията на приближения до Путин. Шефът на Tesla беше директно запитан от потребител защо предоставя превозни средства, „готови за военна употреба“ на страна под санкции и „открито работи срещу Съединените щати“.

„Сериозно ли сте толкова изостанал да мислите, че съм дал Cybertruck на руски генерал? Още един пример колко измамни са традиционните медии“, отговори му Мъск.

Tesla Cybertruck не може да бъде официално закупен в Русия. В момента обаче на руския пазар има оферти от дилъри, които гарантират, че могат да осигурят електрически пикап. Цената на базовата версия на пикапа при поръчка е 13,5 млн рубли (151 000 долара), докато най-скъпият вариант е оценен на 35,5 млн (397 000 долара).


0 от 500
  • #20
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Ето отговора ( преди 4 седмици )
    "Гост ( преди 9 часа )Намаляват топлинните загуби в радиатора,от там идва и повишеното КПД."Тоест поправи ме Ако греша, но според тебе тpиенето на двигателя си остава 4,5 kW защото няма къде да изчезне, КПД на изгаряне на горивото си остава 50 kW, защото не може да се повиши повече и си съгласен с мен защото не си ми противоречил. Понеже съм функционална неграмотен, Ще ми обясниш ли какво си имал предвид че тези един-два киловата към колелата ще дойдат от "топлинните загуби в радиатора"
  • #19
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Закъсня ( преди 4 седмици )
    Бисера си го записах ето какво питах: Плюс минус ( преди 20 ч)...Единият вариант е силите на тpиене да са намалели от 4,5 на 2,5 киловата за да освободят останалите 2 киловата за движение, а вторият вариант е 9 kW на входа да осигуряват 6,5 kW върху буталата и КПД да се е вдигнало от 50 на 72%, за трети вариант не се сещам? Очевидно защото съм аматьор, затова питам тебе инженера. Току виж съм научил нещо ново днес, освен поредните бисер"
  • #18
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 4 седмици )
    Руснаците доставиха храна и вода на американските астронавти.НАСА и Спейсекс нещо не успяха да ги приберат.
  • #17
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 4 седмици )
    Ще прибавя и поредния бисер,мощност от радиатора.Както мощност на горивото, еластичен колянов вал, стоманата била Желязна руда с високо съдържание на въглерод,еластично стъкло,5 г.х20%=100%, ултра твърдата и мега еластична стомана разработена лично от Мъск която ръждяса.
  • #16
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 4 седмици )
    При потегляне без газ на 800 оборота,се увеличава натоварването на двигателя,повишава се КПД на двигателя и автомобила потегля без да повиши разхода си на гориво.Нашият спейшълист още твърди че на празен ход двигателя работи с нула въртящ момент.Е как става магията,вече съм обяснил.
  • #15
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 4 седмици )
    Твърдението за мощност от радиатора си поредното изкривяване на фактите от Теслю.Вижте в темата за чупещите се носачи на Тесла коментар #73.
  • #14
    2 rate up comment 3 rate down comment
    До пръцльов ( преди 4 седмици )
    Забравих че освен Илон Мъск мразите и английския. Извинявай. Ето ти превода : "Руските медии разпространиха новината, че Кадиров е излъгал много нашироко и ентусиазирано заключи учуденият Антон Геращенко." Ако на руските медии не можем да вярваме, на кого? На американските които мразиш? За разлика от тебе аз знам, че всички са маскари. Но щом и руснаците казват че Кадиров лъже, какво ти казва бръсначът на окам в случая? Или отново се уповаваш на ВЯРАТА пренебрегвайки фактите, бръсначите и тес
  • #13
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 седмици )
    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:---- https://use.my/arctik
  • #12
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 седмици )
    И без това ви знаехме, че всички антиелектрици сте върли путинисти. Някои - платени. Останалите - твърде проссти, за да си изкарате някоя рубла с работа, която и без това вършите.
  • #11
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Хвалипръц ( преди 4 седмици )
    Тротинетка, дебатите ти с когото и да било нямам нерви да следя.