IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Cybertruck изведнъж поскъпна драстично

20-те хиляди долара надценка идват и със забележима загуба на пробег

Електрическият пикап Tesla Cybertruck значително поскъпна. В момента цената на пълноразмерен пикап в най-достъпната му версия започва от $99 990. Това е значително увеличение на цената, тъй като конфигураторът на сайта вече не предлага началната опция за задвижване само на задните колела, която беше планирана за 2025 година и струваше $60 990.
  
   
Tesla Cybertruck, България
  
         
В допълнение, цената на Cybertruck със задвижване на всички колела се е увеличила драстично - от $79 990 на $99 990. В същото време разчетният пробег пада от 547 на 512 км. Останалите технически характеристики остават непроменени. От Tesla казват, че пикап с мощност 600 к.с. може да ускори от 0 до 100 км/ч за малко над 4 секунди и ще има максимална скорост от 180 км/ч.
  
   
Tesla Cybertruck цени
Такива бяха цените допреди поскъпването
  
   
Цените на най-високото ниво на оборудване Cyberbeast също са се увеличили, като моделът вече започва от $119 990 вместо $99 990, въпреки факта, че неговият пробег също е намален от 515 на 484 км. Също така си струва да се отбележи, че GMC Hummer EV вече е по-евтин от Cybertruck, като цените му започват от $98 845.
  
   

 

0 от 500
  • #17
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    ВТФ е тази фалшива новина? От самото начало на продажбите цените са такива и не са променяни с долар. В момента Тесла продава само Founder's edition, който допълнително оборудване за 20 000 долара, включени в цената.
  • #16
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Заблудените шарани трябва да се миклват на макс, ако бях на Мъска рязко вдигам цените на всичко допълнително пари за всеки изминат км.
  • #15
    3 rate up comment 3 rate down comment
    До 14 ( преди 3 седмици )
    Не бе психопат, никой не е казвал лъжите което за пореден път си съчиняваш, защото така правят психопатите. Нито цените на електромобилите, нито цените на батериите, нито цените на тока ще вървят само надолу. Те се подчиняват на пазарни принципи според търсенето и предлагането. Могат да се покачат както от повишено търсене така и от понижено предлагане, като и двете не са изключени. Само неграмотен човек като тебе може да си помисли такива неща и всяка вечер да пита защо поскъпва тока. ВСЯКА!
  • #14
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 3 седмици )
    Електролалугер,цените щяха да вървят само надолу? Надолу вървят само продажбите и пробега.
  • #13
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До 12 ( преди 3 седмици )
    А според тебе аз какво твърдя? Не знам дали разбра че обяснявам че това е най-грозният пикап който съществува на света, който има проблеми с производството, защото дори от Тесла знаят че търсенето е малко и ги е страх да заложат на голям обем производство. До преди няколко дни, обяснявах на антиелектриците че пикапа се счупи много по-рано отколкото си мислят и въпреки това ми обяснявате че защитавам Тесла? Ако на това казвате защита, Как ли трябваше да я нападна?
  • #12
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До 11 ( преди 3 седмици )
    В случая не е толкова голямото търсене колкото малкото производство все още
  • #11
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До 11 ( преди 3 седмици )
    Ами сигурно защото зад всяко покачване или намаляване на цените стои някаква логика. Покачването или свалянето на цените Е добро или лошо само във вашите глави и има нужда от защита. За всички останали това са само факти за които търсим разумно обяснение. Като се замисля за тебе и качването и свалянето на цените е лошо щом става въпрос за Тесла, нали? Приготви се че ще последва следващото лошо след качването на цените. Ще паднат и пак ще ги защитавам - защото причината ще е намаляло търсене.
  • #10
    3 rate up comment 2 rate down comment
    До 10 ( преди 3 седмици )
    Абсолютно винаги ще измислиш простотия и оправдание в полза на Тесла без значение дали намаля, увеличава или не променя цените
  • #9
    0 rate up comment 2 rate down comment
    До 9 ( преди 3 седмици )
    Надявам се да правиш разлика между заявка за 100 долара на нещо което не си виждал и поръчка, която става официална след плащане на няколко хиляди долара авансово плащане и конфигуриране на конкретен автомобил? Целта на повишаването на цените Е да откажат първите и да им върнат 100-те долара, за да дойде по-бързо реда на вторите за поръчка. В момента е абсолютно невъзможно да се прецени кои от тези Дали $100 искат да направят истинска поръчка.
  • #8
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Лудория ( преди 3 седмици )
    След като си направиш поръчката, цената променя ли се с времето?! Не знам, но доколкото мои близки са си купували автомобили, цената се фиксира в момента на поръчката и промени след това няма. Даже при някои марки, ако през това време се смени модела, направо получаваш новия модел...