IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia обяви цените на новия Duster за България

Трето поколение на модела стартира от 36 790 лева

Новата Dacia Duster вече може да се поръча на българския пазар. През февруари марката стартира предварителна продажба на лимитирана серия от модела, а от днес вече са налични всички версии, като цената стартира от 36 790 лв.


Dacia Duster


Гамата на новия Duster включва три нива на оборудване - Essential, Expression и нова топ-версия с две нива с отличително стандартно оборудване, която започва от 43 390 лева. Във варианта Extreme тя e предназначена за любителите на откритите пространства, търсещи солиден и практичен автомобил, като има миеща се тапицерия Micro-Cloud, модулни покривни релси и друго оборудване. 

В същото време Duster Journey е за клиенти, които предпочитат по-сдържан дизайн, съчетан с комфорт и технологии, включващи втоматична паркинг спирачка, Media Nav Live и др.).

Цветовата палитра на бестселъра на румънската марка е разширена с включването на нов цвят бежов „Sandstone“(металик). Предлагат се още шест цвята: зелен „Lichen Khaki“, кафяв „Terracotta“, зелен „Cedar“, сив „Schiste", черен „Nacre” или бял „Glacier“.

Цените на румънския бестселър започват от 36 790 лева за най-ниското ниво на оборудване - Еssental, оборудвано с двигател ECO-G 100 двигател, работещ на бензин и газ, съчетан с 6-степенна механична скоростна кутия. Версията Expression със също задвижване започва от 40 190 лева.

Вариантът с мотор TCe 130 4x2 струва 43 390 в ниво Expresssion, докато при избор на същия двигател с 4х4 цената скача на 47 790. Хибридната версия със 140 к.с. е оценена на 50 690 лева.

Двете топ-нива на оборудване - Journey и Extreme, са достъпни само с бензинов двигател или като хибриди, като цените започват от 43 390 лева и стигат до 53 890 лева.

0 от 500
  • #9
    8 rate up comment 3 rate down comment
    ..,. ( преди 1 месец )
    Как от 34-35 х.лв изведнъж 50....явно "мноооооого " са ги подобрили....
  • #8
    2 rate up comment 4 rate down comment
    ....... ( преди 1 месец )
    Дания румънска.....
  • #7
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Ха ха ( преди 1 месец )
    Е кое пък му е по-хубавото на таралясника сглобяван от отпадъците на ФВ труп?Маслоядните двигатели, трошащите се като солети автоматици, разпадащи се дърводелски интериори и какво ли не?
  • #6
    3 rate up comment 18 rate down comment
    В неудачия ( преди 1 месец )
    Плащаш и за това че подобно недуразумение е излязло от завода.Трябва да си много *** да караш такъв кашон.Гледам румънещите много не и налитат, а карат чешки таратайки.
  • #5
    12 rate up comment 0 rate down comment
    мирси многу ( преди 1 месец )
    безумно за бг работник
  • #4
    8 rate up comment 10 rate down comment
    До 3 ( преди 1 месец )
    Ами не е баш така! 68 000 за новия супърб, бензин с мек хибрид,по каталог. Виж ако тръгна да си поръчвам, може и до 100 000 да я докарам, но говорим за кола която реално можеш да си купиш, реално е много по-висок клас,по-високо качество и все пак за това което получаваш е на приемлива разлика, поне според мен. А Сандеро не ми трябва. Нещата са като в оня виц - кое е по лошо от това да имаш една Дачия ? Да имаш две дачии.....А "стария" Супърб за 64 000лв, също е много по добре от този Дъстър
  • #3
    22 rate up comment 0 rate down comment
    До 2 ( преди 1 месец )
    64 000 е стария Супърб - налични бройки на склад. Виж ако искаш да си поръчаш кола да ти произведат - цената започва от 73 хиляди. Което сравнено с 43 за Extreme си е още една Дачия Сандеро
  • #2
    16 rate up comment 8 rate down comment
    Мда ( преди 1 месец )
    Доста я подобриха вече, но 50 000лв за Дачия, при малко над 60 000лв за новата Шкода Супърб, с доста повече стандартни екстри, място и много по-високо качество на материали и на изработка. Бих прежалил малко по-висока лизингова вноска за Шкодата, но Дачия на тази цена - не!
  • #1
    20 rate up comment 2 rate down comment
    бг смешки ( преди 1 месец )
    МНОГО са вдигнали цените !