IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW: Европа постепенно ще разбере колко греши със забраната на ДВГ

Брюксел не би трябвало да налага една-единствена технология за намаляване на емисиите, казва Питър Нота пред Automedia

"Това, което показахме днес, не е нищо по-малко от бъдещето на BMW, и бъдещето на автомобила такова, каквото го виждаме ние", казва ни Питър Нота, шефът на BMW по продажбите, само час след като компанията е представила в Мюнхен своята футуристична Vision Neue Klasse.
    
     
Питър Нота, BMW, директор продажби
   
      
"С този концепт искаме да очертаем в каква посока поема BMW в цялата тази трансформация към електрическо задвижване и дигитализация. И го правим от много силна позиция. Марката BMW е номер едно в глобалния премиум сегмент с голям аванс. Освен това увеличаваме пазарния си дял на много световни пазари", добавя Нота.
     
   
12 въпроса към Питър Нота, шефа по продажбите на BMW (ГАЛЕРИЯ):


  
   

 

0 от 500
  • #30
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Вкарвам нафта по 8 стотинки от Ирак!
  • #29
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    "А до всички дето толкова реват срещу замърсяването от ДВГ - ако на политиците им пукаше за вашето здраве, отдавна не само продажбата, а производството на цигари щеше да е забранено!" - Забрани го! Като ученик си докарвах на майка заплтата от продажба на цигари без бандерол. Не ми се мисли, какво щеше да е, ако бяха забранени.
  • #28
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Има решение, емиграция извън Европа!
  • #27
    9 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    У наше село бензиностанция няма, ама ток има, че даже и не спира. Те затова ги харесвам електричките.
  • #26
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Ток и двг ( преди 11 месеца )
    Европа винаги разбира нещата по трудния начин защото са учени и обичат финикийските знаци ,а се вслушват в болни мозъци.Всяко зло за добро казали та куп двг встана по добър и чист.
  • #25
    18 rate up comment 6 rate down comment
    РУК ( преди 11 месеца )
    А до всички дето толкова реват срещу замърсяването от ДВГ - ако на политиците им пукаше за вашето здраве, отдавна не само продажбата, а производството на цигари щеше да е забранено!А вместо това, все повече държави, включително и Германия, легализират марихуаната, няма никаква регулация на наргилета, вайпове и т.н.! Толкова им пука какво дишате, че не им пука какво вдишвате!Нищо,ама нищо от тоя цирк с електричките не е свързано с мисъл за вашето здраве и екология!Ама нищо!!
  • #24
    16 rate up comment 5 rate down comment
    РУК ( преди 11 месеца )
    Скоро като осъдят няколко политици за злоупотреба със средства по финансиране на електрички и зарядни и кулата от карти ще се срине и доста неща ще лъснат!Много пъти съм го казвал - има потенциал в тази технология, вече лично я ползвам, макар и с все по-големи резерви.Сам бях голям ентусиаст в началото - НООО!Начина на налагане,целия този цирк,говорят за едни доста скрити намерения,много лобизъм,много корупция,много крадене!Оставете двете технологии да си вървят,резултата ще е много по-добър!
  • #23
    6 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Aaa .... AAAA! Сега, като стана явно накъде духа вятъра, много устати станахте. Къде мълчахте, като обявиха Евро 6? Какво направихте? Свихте перки и слушкахте.
  • #22
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Европеец ( преди 11 месеца )
    Колкото и про-европейски настриен да съм, за съжаление Европа се управляват от едни *** бюрократи, накобто погледът им не стифшга по-далеч от личната политическа изгода и края на мандата. Грешаката с налагането на електрофокацията ще се плаща от поколенията след тях
  • #21
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    точно пиех ге накисна пред американците заради това че роднините го изхвърлиха от компанията очаквам холивуд да направи екранизация войната на волксваген