IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-велики BMW-та според Top Gear

От позабравеното 700 до актуалното все още М2, това са наистина ключови автомобили

Компанията BMW съществува от 105 години и е произвеждала автомобили през 94 от тях, така че всеки опит да се подберат най-добрите 10 модела в историята й неизбежно ще роди разгорещени спорове. Елегантни класики, култови масови коли, спортни чудовища, странни концепти с подписа на дизайнери като Джуджаро и Гандини: обективният избор наистина е невъзможен. Което не пречи на множество издания да продължават да се опитват. Поредният такъв опит е на британското Top Gear и самите му автори предупреждават, че няма претенциите да е изчерпателен списък. Затова чувствайте се свободни да добавите своите предложения в коментарите под статията. Само едно уточнение: 10-те коли са подредени единствено по хронологичен ред, а не по значимост.
  
  
10-те най-велики BMW-та според Top Gear (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500
  • #18
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Бързина, мощ ,величи ( преди 1 година )
    БМВ винаги е на върха има още доста модели който трябва да се добавят, е34 ,е38 ,е39 ,е46.
  • #17
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Владимир Владимиров ( преди 2 години )
    Е46 и е39 също трябва да се включат много добри автомобили
  • #16
    10 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Е39 е най доброто и последното истинско
  • #15
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 2 години )
    Последните 3 модела в класацията нещо не ми се виждат на място...Аз бих вкарал на тяхно място една стара 6-ца, едно кабрио от недалечното минало и една 8-ца. Който разбира от БМВ, знае за кои модели говоря...
  • #14
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Фастер ( преди 2 години )
    Справя се перфектно когато е в добра кондиция,особенно версиите за американския пазар.Мотора издържа доработки с турбо и комплект спортни разпределителни валове!Никой друг мотор не може да издържи!Попрочети кой бензинов мотор остава в БМВ!И ДА първата версия ,на 270 000 ,все още дава перфектни еко норми.за годините си и на бензин и на газ!Това от кухнята ,като собственик и автомеханик!
  • #13
    12 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Фастер а как кутията на ГМ ще се справи с 400-те коня? Нека не смесваме фанатизма с реалността. Говорим за стокови модели, първи сред първите. М54 се монтира до към 2004-2005г. не знам в кои еко програми го виждаш........ Както и да е, всеки има право на мнение. Класация за най- модели на тази марка без Е38 и Е39 не е класация. Но както знаем, Топ Гиър са си изчанчени от време оно, така, че весело посрещане на НГ.
  • #12
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Djoko ( преди 2 години )
    За мен лично е 32 е най красивото БМВ,но това си е мое мнение.
  • #11
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Фастер ( преди 2 години )
    БМВ е религия и не е за всеки!Липсва Е39 и Е46,но са представени от Х5 те са една генерация и на 3те се монтира М54 Б30 мотора!Това е единствения мотор който остава в новите еко програми на БМВ.Класика ,6 редови и тегли 2.5 тона Х5 първа генерация ,без турбо.И се справя много добре.Единствения мотор ,който предвиден фабрично ,с доработки и тунинг да издържи без проблем.до 400 и кусур коня ,в стоковата си версия!И с 230 си се справя добре!
  • #10
    12 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    абе и е39 липсва, което е учудващо. Може би класацията трябваше да бъде топ 15
  • #9
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Тондини ( преди 2 години )
    Къде забравиха Е 38