IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Собственик на Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio посочи проблемите за 5 години

За пробег от 55 000 км този спортен седан е получил една сериозна повреда (ВИДЕО)

Има много слухове за качеството и надеждността на автомобилите на Alfa Romeo. Ако влезете във форумите и прочетете какво се пише за колите от марката, вероятно ще се откаже от идеята за закупуване на Alfa.



Както обаче често се случва, монетата има две страни. И в подобна ситуация е по-добре да чуете какво имат да кажат собствениците. Видео, което ви предлагаме, е записано от собственик на Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Той разказва с какви проблеми се е сблъскал по време на 5-годишното притежание на спортни седан, като за този период е изминал 55 000 км.

Конкретно този автомобил е доставен нов на клиент в Япония през 2018 г., като досега е бил сравнително надежден според сегашния му собственик. Преди време обаче се е появил голям проблем с двигателя и се е наложило производителят да го замени по гаранция.

Собственикът твърди, че е скъсал ангренажен ремък, но Giulia няма такъв (двигагелят е ангренажна верига). Най-вероятно става дума за друг ремък, който се е скъсал и е причинил проблеми с охлаждането, което в крайна сметка е довело и до голяма повреда на двигателя.

Това е единствената механична проблема на тази Alfa досега, въпреки че собственикът съобщава и за проблеми в купето. Той твърди, че информационно-развлекателната система не винаги работи правилно, както и че приборният панел понякога изключва. Голямото разочарование обаче е амортизацията на самата кола, която за 5 години възлиза на повече от 50%.


0 от 500
  • #8
    15 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Ако не се лъжа тази е с двигател на Ферари ,така че трябва сериозна поддръжка и какво се оплаква след като са го сменили в гаранция
  • #7
    32 rate up comment 5 rate down comment
    Това са ( преди 7 месеца )
    Пълни глупости Алфа Джулия детелина НОВА си е супер далавера предвид цена качество. Пак и на човек му писва от Немските кашони без душа на безумни цени.
  • #6
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Sameman ( преди 7 месеца )
    Принципно Giulia Quadrifoglio e с проблемите, 4 цилидровите са топ. Един от най-добрите автомобили в класа си.
  • #5
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    :D :D :D :D :D
  • #4
    9 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Като цяло, няма много сериозни проблеми с Джулия. Аз ги гледам от време на време в мобиле де как са цените и има доста добри предложения. Естествено не гледам куадрифольо, ами по-слабите дизеларки с ръчни скорости. Иначе куадрифольото си е скъпа за експлоатация, а без гаранция със сигурност е сериозна набутвация.
  • #3
    5 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    До 1: ай кай си го ся, ни съ стискай... тия дето правят спагети и .......... Ай дишай спокойно.
  • #2
    22 rate up comment 12 rate down comment
    mariovial ( преди 7 месеца )
    За 55 000км. само двигателя са и сменили!!! Еееее та тя си е доста надежна!
  • #1
    16 rate up comment 31 rate down comment
    А бе... ( преди 7 месеца )
    Алфа Умрело!