IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са 15-те най-продавани коли на ток в България?

Пазарът на електромобили расте със 142% спрямо миналата година

Пазарът на електромобили в България се е увеличил два пъти и половина само за последната една година, показва традиционната справка на Automedia.bg за регистрациите в МВР. За първите 7 месеца у нас са регистрирани 1476 нови електромобила, срещу едва 610 за същия период на 2022, което прави ръст от 142%. Сходен ръст има и при употребяваните автомобили на ток. Ето и кои са най-продаваните чисто електрически модели тази година у нас.
  
  
Най-продаваните електромобили в България (ГАЛЕРИЯ):


  
   

 

0 от 500
  • #27
    3 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 1 година )
    Все пак някой ще ми каже ли какво различно от лъжата мразя? Защото вие очевидно без да криете мразите хора, предмети, политики и какво ли още не, като разбира се най-много мразите истината, защото тя ви пречи най-много.
  • #26
    1 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 1 година )
    Попе, разбирам че не си съгласен за начина по който реагирам. Как според тебе е правилно да реагирам на мнения от типа "Това е болест,потърси помощ от психиатър." Или "пий си хапчетата" след като съм споменал очевиден факт и не съм обидил никого? Предварително благодаря за съвета.
  • #25
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 22.Харесваш винаги ти да си правия,дори когато грешиш.Това е болест,потърси помощ от психиатър.
  • #24
    2 rate up comment 1 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 1 година )
    Уважаеми MythBuster, не си разбрал че проблемът не е в информацията която предлагаш, а в начина по който реагираш на всеки коментар...проблема е в характера ти, а не в информацията...но разбира се че е необходимо да има такива като теб...това е важно за развитието на едно общество...
  • #23
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 13.Миторазбивачо, цената на акциите на Тесла от 400 $ падна до 200 $.Това какво е, ръст или спад?
  • #22
    2 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 1 година )
    Да ми припомниш какво мразя аз? Май забравяш че вие сте анти, а не аз. Аз харесвам както дизелът така и електромобилите и не отричам смисъл на каквото и да било, за разлика от вас които сте предимно негативно настроени към всичко и всички и особено към реалността и фактите. Затова се ядосвате всеки път когато ви кажа някой факт сякаш аз съм виновен за съществуването му. Кажи кой от фактите не е верен? Знаеш че всички са и затова единственият ти избор остана обиждането. Това доказва че съм прав!
  • #21
    1 rate up comment 2 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 1 година )
    MythBuster ми напомня на един от смърфовете който мразеше всичко и беше против всички...:)
  • #20
    1 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 1 година )
    А ето ти и цитата, който съм коментирал "#4анонимен ( преди 16 часа )Тесла без хиперчарджър мрежата е тотал щета, на печелившите честито!"Много добре знам какво е имал предвид, но коментирах точно написаното, защото България е пълна с хиперчарджъри. Марката на зарядните станции няма абсолютно никакво значение стига да ги има. И за да си върна жеста и да научиш евентуално и ти нещо ново, Финес чарджинг са подали още миналата година документи към Тесла, за да ги вкарат в мрежата си.
  • #19
    3 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 1 година )
    До 16. Ето че и от комуникацията с тебе днес научих нещо ново. За разлика от вас аз не съм капсулиран и както се изразяваше един психолог, не държа чашата пълна със знания за да няма място да се събере и една капка допълнително, аз съм отворен да получа нови знания от всеки и по всяко време. Винаги съм си мислил че хиперчарджър си е модел на АБВ и не знаех че съществува такава марка. Благодаря за информацията! Ето това е конструктивен диалог. Да си разменяме полезна информация!
  • #18
    4 rate up comment 0 rate down comment
    16 ( преди 1 година )
    Заради очевидните проблеми с обработката на информацията ще обясня по-ясно: колегата долу е написал, че притежаването на Тесла губи част от смисъла си, когато липсва собствената зарядна мрежа на Тесла. Иначе Hypercharger в мрежата на Финес не е производство на АВВ, а на едноименната компания - Hypercharger, част от Alpitronic. ABB произвежда нещо, което се казва Terra Hypercharger, но такива в България има само три засега. Въобще излез се поразходи малко, запознай се с някого, стига вече форуми