IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са 15-те най-продавани коли на ток в България?

Пазарът на електромобили расте със 142% спрямо миналата година

Пазарът на електромобили в България се е увеличил два пъти и половина само за последната една година, показва традиционната справка на Automedia.bg за регистрациите в МВР. За първите 7 месеца у нас са регистрирани 1476 нови електромобила, срещу едва 610 за същия период на 2022, което прави ръст от 142%. Сходен ръст има и при употребяваните автомобили на ток. Ето и кои са най-продаваните чисто електрически модели тази година у нас.
  
  
Най-продаваните електромобили в България (ГАЛЕРИЯ):


  
   

 

0 от 500
  • #47
    0 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Попе, дано не разговаряш така и с жена ти. По-малко от 20 изречения на ден и да си ги броиш. Мога да напиша и 100 коментара за ден че дори и за час докато си върша работата, като пример в момента докато шофирам. Мога да ви смогна да ви оборвам лъжите не се притеснявай. Да не мислите че като изстрелвате по 78 лъжи в час и аз ще мълча?
  • #46
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 8 месеца )
    Ето това е сектанта таралеслю,компетентен по всичко и винаги прав, дори когато греши.Отказахме го от факти и в аутомедия ще го откажем, смехуркото.
  • #45
    1 rate up comment 0 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 8 месеца )
    MythBuster, разбира се че си прав за всичко...хайде успокой се вече...ние само казваме че не е нормално един човек да напише 23 коментара в рамките 24 часа и то за една такава статия...
  • #44
    0 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Да се чете "...Ходете във ФАКти да си разпространявате лъжите митовете и легендите.... Ако се държиш като трoл, ще ти отговарям като на трoл ...
  • #43
    0 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Попе, знам че това ви е целта, но не сте познали! Ходете в пак ти да си разпространявате лъжите митовете и легендите. Там ви толерират и трият всеки който дръзне да опровергаяе някоя ваша лъжа. Тук лъжите и митовете не вървят, защото биват изобличавани. Сам казваш че говоря само истината и говоря с факти. Ако не ти харесва отношението ми, постарай се да се държиш на ниво на което искаш да ти отговоря. Ако се държиш като *** ще ти отговоря като на трoл. Каквото повикало такова се обадило.
  • #42
    1 rate up comment 0 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 8 месеца )
    MythBuster, please shut up... please...
  • #41
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Q ( преди 8 месеца )
    Абе колега Митбъстър, не си губи времето. Ела след 15 години в тоя форум и ще си на почит. Сега се купуват 15-20 годишни мерджаци и народа е на седмото небе. Всеки начкатор с дърт мерджак, да ти дожалее за хубавата марка. Та след 15 години Тесли да искаш - на 100 000 км. Карани от една баба до Лидъла. Същата дето караше и мерджак а преди.
  • #40
    2 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Между другото докторе, нещо по темата за автомобили ще кажеш ли или си тук да лекуваш? И на тебе ли не ти понася истината за да я лекуваш с хапчета и психиатри, за да се върнеш в нашата реалност? Чак сега се усещам, защо ми изглежда че пишете от паралелна реалност за неща които не съществуват в нашата реалност, а от друга страна отричате съществуващи неща. Ето че освен че хиперчарджър е марка производител, а не модел, научих още нещо полезно днес. Благодаря, че ме светна какъв ви/ти е случаят
  • #39
    1 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    За разлика от теб анонимник, аз съм се регистрирал и винаги се вижда какво пиша и стоя зад думите си. Не си изтървам нервите като тебе и винаги се аргументирам с цифри сметки и факти. Когато на някой му липсват аргументи, започва да обижда и да сменя темата. Я кажи ако на мен ми препоръчваш хапчета и доктори, какво ще препоръчаш на онзи приятел дето твърди, че при 700% ръст на продажбите на Тесла търсенето всъщност намалявало и нямало да могат да достигнат 50% ръст за годината? Какъв специалист?
  • #38
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 месеца )
    Проблема си е твой,като не щеш да се лекуваш, ако щеш.Никой не му се води спор с буташ масло фанатик.Дай малко сега да смениш никовете че тия се изтриха.