IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са 15-те най-продавани коли на ток в България?

Пазарът на електромобили расте със 142% спрямо миналата година

Пазарът на електромобили в България се е увеличил два пъти и половина само за последната една година, показва традиционната справка на Automedia.bg за регистрациите в МВР. За първите 7 месеца у нас са регистрирани 1476 нови електромобила, срещу едва 610 за същия период на 2022, което прави ръст от 142%. Сходен ръст има и при употребяваните автомобили на ток. Ето и кои са най-продаваните чисто електрически модели тази година у нас.
  
  
Най-продаваните електромобили в България (ГАЛЕРИЯ):


  
   

 

0 от 500
  • #57
    2 rate up comment 1 rate down comment
    РУК ( преди 8 месеца )
    Виж какво буквояд!Най-обичам някой като няма аргументи да се хваща за запетайки! Това си написал бе гл ист под статия за РЕГИСТРИРАНИ автомобили "Тоест убедително държат първото място дори без представителство и има защо." За какво държат първо място под стая за регистрирани автомобил?!? За изорани декари ниви ли?! *** айде да речем че ти талкувам правилно мислите и говориш за продадени на българи живеещи в България Тесли!Къде са бе тия стотици коли?! И що са с немска регистрация тия стотици коли
  • #56
    0 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Цитат "#13MythBuster ( преди 14 часа )Погледнах картата и на двете места няма хиперчарджъри. Има супер чарджъри на Тесла, на които могат да зареждат само тесли но не и други електромобили, за разлика от хиперчарджърите които са пръснати из цяла България. Колко пъти да ви изброявам че само от София до Бургас има около 50 колонки за зареждане, повечето от които са хиперчарджър. Хайде да не спорите по теми от които не разбирате, че тогава и google не помага, както се...
  • #55
    0 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Разбра ли защо се НАЛАГА да пиша по толкова? Заради *** като тебе.
  • #54
    0 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    "става безспорен лидер при регистрираните електрички в България през 2023!!!" Как става лидер в регистрациите, като не са регистрирани? Ти четеш ли си глупостите като тролиш?
  • #53
    0 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Къде е грешката в изказването ! "както Тесла така и всички останали могат да зареждат на тях" тогава? Това "Тесла имали собствени хиперчарджове,затова не зареждали на други" кога съм го твърдял?аЦитирай? Ти май имаш проблеми с разликата и не ги различаваш! ЗАЩО ЛЪЖЕШ?
  • #52
    1 rate up comment 0 rate down comment
    РУК ( преди 8 месеца )
    MythBusterчо абе не разтягай лукуми, а обясни за стотиците ниви и втора ръка тесли с немски регострации в България с които Тесла става безспорен лидер при регистрираните електрички в България през 2023!!!
  • #51
    1 rate up comment 0 rate down comment
    РУК ( преди 8 месеца )
    MythBusterчо аз разликата между едното и друго го знам много добре.Видя се че ти не го знаеш !Мой приятел изгражда много от станциите в България!!!!Вдяна ли сега?!?! Не исках да издребнявам и да ти казвам,че бъркаш и понятията, ама то се видя,че бъркаш!Зарядните на Тесла съм ползвал повече от колкото ти си виждал такива на живо!!
  • #50
    0 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Като научиш разликата между суперчарджър и хиперчарджър може и да ти стане ясно. Дотогава просто ще ти е каша в главата и няма да разбереш какво говоря. На супер чарджарите могат да зареждат само тесли. Те са два броя в цяла България. Освен тях има стотици хиперчарджъри, на които зареждат както Тесла така и всички останали. Освен хиперчарджър, Има и други марки и модели зарядни станции на които могат да зареждат всички, защото в Европа се ползва един и същ CCS конектор, за разлика от САЩ
  • #49
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    оставете човека да си пише на никого не пречи
  • #48
    0 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Гостенино, разбира се че греша. Аз нямам вашето самочувствие че съм безгрешен и че знам всичко. Доста неща научавам докато споря с вас. Я ми припомни за някоя моя грешка която не съм си признал? Ти обаче си безгрешен. За пет години никога нищо не си сбъркал и не си си признал нито една грешка въпреки че съм те хванал поне 100 пъти че грешиш само тази година.