IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са 15-те най-продавани коли на ток в България?

Пазарът на електромобили расте със 142% спрямо миналата година

Пазарът на електромобили в България се е увеличил два пъти и половина само за последната една година, показва традиционната справка на Automedia.bg за регистрациите в МВР. За първите 7 месеца у нас са регистрирани 1476 нови електромобила, срещу едва 610 за същия период на 2022, което прави ръст от 142%. Сходен ръст има и при употребяваните автомобили на ток. Ето и кои са най-продаваните чисто електрически модели тази година у нас.
  
  
Най-продаваните електромобили в България (ГАЛЕРИЯ):


  
   

 

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Гост ( преди 8 месеца )
    Само 176 бройки Тесла Y ?Купувайте бе дърводелци тесларски,таралеслю и той да не се ослушва.
  • #6
    6 rate up comment 6 rate down comment
    РУК ( преди 8 месеца )
    MythBusterчо, ко речи, ко?!? Tesla Superchargers in Bulgaria - 6 ul. "Lev Tolstoy"4017 Plovdiv and 100 Cherni vrah bulevard, 1407 Sofia - на това момченце, ти му викаш "пълно" Много интересно говориш за хейтърите и собствениците на електрички в трето число!Ти къде си - мечтаещ да е собственик на електричка?! Зрител на клипчета и картинки? Дрънкач на дребни глупости!И що ги карта с геманските, и как пък не съм видял тоолкова много тесли с немски номера в България!Ще обясниш ли да те се посмея!?
  • #5
    5 rate up comment 5 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Добре че из цяла България има хиперчарджъри и както Тесла така и всички останали могат да зареждат на тях накъдето и да са тръгнали. Така че печелившите не са само шофьорите на Тесла, А и останалите собственици на електромобили, както и собствениците на зарядни станции, въпреки че последните не печелят много, заради липсата на много електромобили към момента. Но печалбите им само ще се увеличават с времето. Така че на печелившите честито! А хейтърите да пробват пак с нещо друго!
  • #4
    7 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Тесла без хиперчарджър мрежата е тотал щета, на печелившите честито!
  • #3
    9 rate up comment 11 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    До 1. А обърна ли внимание че една от най-продаваните марки дори няма представителство в България, за да търси представяне? Освен това всеки запознат с начина на купуване на Тесла от Германия знае, че повечето купени от там автомобили не попадат в тази класация, защото не са регистрирани с български номера, а ги карат с германските. Тоест убедително държат първото място дори без представителство и има защо.
  • #2
    9 rate up comment 6 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Сега чакаме да се появи гениалният Гост да повтори мантрата от вчера: Гост ( преди 1 ден )Планът за 50% годишен ръст на Тесла отече в канала.Гост ( преди 1 ден )Не върви нещо бизнеса, електричари.Време е Тесла пак да намали цените,а дано някой се излъже да купи.Къде са 20 млн Тесли,мечти тесларски.
  • #1
    13 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    С две думи в България пазар няма. Продадени тук таме по няколко бройки колкото марките да могат да напишат на сайта си, че са представени и в България.