IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са 15-те най-продавани коли на ток в България?

Пазарът на електромобили расте със 142% спрямо миналата година

Пазарът на електромобили в България се е увеличил два пъти и половина само за последната една година, показва традиционната справка на Automedia.bg за регистрациите в МВР. За първите 7 месеца у нас са регистрирани 1476 нови електромобила, срещу едва 610 за същия период на 2022, което прави ръст от 142%. Сходен ръст има и при употребяваните автомобили на ток. Ето и кои са най-продаваните чисто електрически модели тази година у нас.
  
  
Най-продаваните електромобили в България (ГАЛЕРИЯ):


  
   

 

0 от 500
  • #77
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Карлово ( преди 8 месеца )
    Смехоране от факти тук ли се премести?
  • #76
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Владо ( преди 8 месеца )
    До 74.Нещо да не си предозирал с бустера?
  • #75
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    До долния.Типичен случай за лУд за връзване си.
  • #74
    0 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Ясенчо, И ти ли ми преписваш своите проблеми? Как пък се вие постоянно говорите решаването на проблемите си с клиники, хапчета, вибратори и гейове. Хайде пренесете си проблемите някъде другаде не ме занимавайте с глупости. Да говорим по същество по темата!
  • #73
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Пешо ( преди 8 месеца )
    Поне така ми викат приятелите,в паспорта ми пише Петър.
  • #72
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Ясен ( преди 8 месеца )
    Бустер4о от коя клиника те изпуснаха брато.
  • #71
    0 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Също така приеми че някой хора работим по 365 дни в годината по всяко време на денонощието и нямаме работно време. Вършим работата когато изникне и когато е необходимо. Същото е и с почивките. Това че ти работиш от 8:00 до 17 не значи че аз не почивам през това време. Но ти и за това ме вкара в твоя шаблон. Разбираш ли защо говорим на различни езици? Защото сте праволинейни разсъждавате по шаблон и говорите с клишета! Затова смяташ, че твоя автомобил е най-подходящ за всички.
  • #70
    0 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Сега и Пешо ли се казваш? Както винаги, гледате света от вашата камбанария. Щом ти не можеш да си позволиш да си купиш Тесла значи и аз не мога. След като ти имаш един автомобил значи и аз имам един. след като ти караш автомобила по два пъти на ден, значи и аз го карам по толкова. Следователно ако пиша в движение това трябва да е само сутрин като ходя на работа и вечер като се връщам. Е приеми че не всички сме еднакви! 40 км на ден могат да бъдат и повече от 40 шофирания.
  • #69
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Пешо ( преди 8 месеца )
    До 47.Пътуваш и пишеш и ни разбиваш ха-ха причината която изтъкваш за да не си купиш електричка е малкият годишен пробег 10000 км ,който правиш.При 250 работни дни годишно са само 40 км на ден.По половин час на ден ли работиш и пишеш?Лъжа след лъжа,ти това работиш пишеш по форумите.Избиваш комплекси.
  • #68
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Пешо ( преди 8 месеца )
    Оправете си сайта.