IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-продаваните автомобили в света

Резултатите за 2022 година показват сериозна доминация на една марка

Глобалните продажби на нови автомобили леко намаляха през миналата 2022 г. Това се дължи както на жестоката конкуренция, така и на прехода към електрификация, който се отчита на най-големите пазари в света – основно в Китай и Западна Европа. В същото време потребителите в САЩ продължават да се интересуват от големите пикапи и всъдеходи, но и там част от клиентите се насочват към покупка на по-ефективни модели.
И така, нека видим окончателните резултати от продажбите на нови автомобили през 2022 г. Те ясно показват доминацията на една японска марка, която има 5 представителя в Топ 10.


Най-продаваните коли на света (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #22
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Теслю,защо ми изтри коментара?Щеше да ми търсиш автомобил с еластичен колянов вал,отрицателна мощност и купе от ултра твърда и еластична ламарина.
  • #21
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    До 17.Гледах филмчето какво доказваш с него?Снимал се тесларката до бус Ивеко, снимал двигателя и диференциала. Какво доказваш с това че си се прецакал с допълнителен модул от интернет.Пред блока има спрял Форд Мустанг,да ида да го снимам.
  • #20
    1 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 9 месеца )
    До 19. а ти откъде разбра че toyota corolla Е най-продавания автомобил в света? Да не би да си ги броил всичките един милион бройки и да знаеш на кой са поименно? Фактите говорят че това е поредният мит и е пълна лъжа, въпреки че за вас е истина и го вярвате от все сърце. фактите говорят че това е RAV4, независимо дали ви харесва или не. Митът е разбит с факти и цифри, но като гледам и ти ще разбереш през 2029 година по най-оптимистичните прогнози, за да не те обидя. Фактът е че ще е НИКОГА
  • #19
    2 rate up comment 6 rate down comment
    MythBuster ( преди 9 месеца )
    До 15. И на тебе ще ти трябват три години да осъзнаеш факта че през 2023 година която е днес и сега, най-продаваният автомобил е Тесла модел y, който е електромобил. Не се притеснявай До 2026 ще го осъзнаеш, а дотогава ние ще си сложим тапи на ушите докато обясняваш че toyota corolla Е най-продаваният автомобил, въпреки че две години подред това е RAV4, но и това ще го осъзнаеш през 2024 година.... евентуално
  • #18
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    До 15.Ти и факти?Твоите факти са цитати от Уикипедия и филмчета от ютуб.
  • #17
    2 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 9 месеца )
    Абе 16-ти я ми кажи къде е обидата? Обикновено след думата цитирай настава гробовна тишина!
  • #16
    2 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 9 месеца )
    Гостенино, накарай мама да ти пусне YouTube защото пак обясняваш че таково животно нема, всеки път след като лично съм ти снимал животното и съм ти го качил в YouTube но ти нямаш достъп до YouTube и си толкова технически грамотен че не можеш да отвориш дори линка който ти давам вече пети път. Помоли останалите да ти разкажат С какво предаване е буса и се и си представи за какъв голям ревю ставаш след като вече всички са го гледали това животно https://youtu.be/nofo6RU9o-U
  • #15
    2 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 9 месеца )
    До 16. Виж как си знаеш кой съм. Само че в факти ме триехте, но не защото нарушавах някакви правила, а защото не харесвахте написаното, понеже когато фактите говорят и боговете мълчат, а аз говоря само с факти и няма какво да кажете на среща освен да обиждате, което вече е по правилата но незнайно защо обидите към мен никога не бяха изтривани. Е тук поне не ме трият, когато Ви разбивам митовете и легендите и ви съсипвам вярванията отново с факти и цифри. Просто не можете да понесете истината!
  • #14
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    защо електрическа кола не е най продаваната в света след като толкова много политици я бутат напред . !?
  • #13
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 месеца )
    Тесльо, Тесла могат да имат частичен успех само докато Тойота не решат насериозно да правят електромобили. А този момент наближава. След това Тесла я чака съдбата на ГМ, ВАГ и всички останали бивши превъзхождали Тойота конглокенти, със затихващи функции понастоящем.