IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-продаваните автомобили в света

Резултатите за 2022 година показват сериозна доминация на една марка

Глобалните продажби на нови автомобили леко намаляха през миналата 2022 г. Това се дължи както на жестоката конкуренция, така и на прехода към електрификация, който се отчита на най-големите пазари в света – основно в Китай и Западна Европа. В същото време потребителите в САЩ продължават да се интересуват от големите пикапи и всъдеходи, но и там част от клиентите се насочват към покупка на по-ефективни модели.
И така, нека видим окончателните резултати от продажбите на нови автомобили през 2022 г. Те ясно показват доминацията на една японска марка, която има 5 представителя в Топ 10.


Най-продаваните коли на света (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #42
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 9 месеца )
    До 40.***,имаш напредък.Уцелил си правилно да ми снимаш задния мост вместо предния.
  • #41
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Абе какво се обяснявате толкова, класацията показва ясно две неща - тези които искат ДВГ купуват Тойота, тези които предпочитат EV и имат възможност си купуват Tesla.
  • #40
    1 rate up comment 7 rate down comment
    MythBuster ( преди 9 месеца )
    Турбо, както казах аз за разлика от тебе мога да цитирам, Но ти не можеш. Къде точно съм писал, че лично съм сменял диференциала? Ето цитат да кажеш: "MythBuster ( преди 1 седмица )Преди две-три години сложих модула, който вдигна конете, а диференциала беше сменен тази година. И какво значение има за да питаш?"" 68 коментар в темата за най-бързата Тесла. Очевидно едното съм го сменял аз, а другото беше сменено. Къде съм писал че буса е мой? Семейна собственост е и го ползвам.
  • #39
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Механик ( преди 9 месеца )
    До 34.Да не ми кацнеш скоро за основен ремонт с самоделните си модули.Бус Ивеко в спортен режим,ти си обратното на остър.
  • #38
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Горския ( преди 9 месеца )
    До 30.Какви 500 километра бълнуваш,ти в електричка качвал ли си се?Може само ако се влачиш с ниска скорост да направиш 500 километра с едно зареждане.Вземи си суха храна и одеяла за из път.Нощите да студени,да не настинеш.
  • #37
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Турбо ( преди 9 месеца )
    Хайде да не те карам да опишеш как се сменя диференциал,че пак ще се изложиш.За модула нямам съмнение, че си го монтирал сам,щом си електричар би трябвало да се справиш.То и инструкции сигурно има в кутията,всеки средно грамотен ще се справи.
  • #36
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Турбо ( преди 9 месеца )
    Клипа го видях.Какво да ти кажа,нищо не доказваш.Вижда се модула,няма как да докажеш смяната на диференциала и че буса е твой.Същото като апартамента,снимка на терасата,която нищо не доказва.
  • #35
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Турбо ( преди 9 месеца )
    Давай,цитирай.Не бих си прецакал двигателя с допълнителен модул.На баничарка спортен режим не и трябва.
  • #34
    0 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 9 месеца )
    И не забравяй какво си писал днес, защото този модул прави абсолютно същото каквото и лаптопа, Но ти все още не го знаеш и говориш глупости които после ще отречеш, че някога си казвал! Ти поне имаш YouTube изгледай едно клипче или прочети какво пише Дунев. Този модул ти дава пет различни настройки които можеш да сменяш по всяко едно време. Под лаптопа могат да ти направят една единствена с която да караш постоянно, защото няма откъде да я смениш! Не можеш да минеш от еко в спорт на баничарката.
  • #33
    0 rate up comment 5 rate down comment
    MythBuster ( преди 9 месеца )
    Турбо недей да лъжеш толкова нагло защото има цитати които аз мога да използвам, за разлика от вас.