IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Експерти посочиха най-икономичните автомобили

Германско издание сравни посочения от производителя разход с реалния

Експертите от германското автомобилно издание Auto Bild съставиха класация на 6-те най-икономични автомобила на пазара. Тя е направена след тестове на повече от 300 различни автомобила годишно. За да се определи действителният разход на гориво, колите изминават 155 км на тестово трасе, от които 61 км са по селски пътища, 40 км са в градски условия и 50 км – по магистрала. В последния случай водачът симулира няколко режима на движение, като единият от тях е шофиране с максимална скорост.


6-те най-икономични коли според Auto Bild (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #57
    3 rate up comment 2 rate down comment
    До 55 ( преди 1 година )
    Интересна работа. Не съм светец. Пуша макар и не много, пия доста кафе, ям мазни пържоли и всякакви други мазнотии, но в никакъв случай маргарин и вече пето десетилетие нямам почти никакви грижи със здравето и нито една хронична болест. Антибиотици съм пил последно като ученик и оттогава насам надали съм изпил и 100 хапчета от какъвто и да е вид включително витамини. Предпочитам всичките ми необходими вещества включително мазнините, да са от естествен произход във вид даден от природата.
  • #56
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако ядеш по 10 грама сланина на ден,няма проблеми.Дозата прави отровата.
  • #55
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Артерии от сланина се не зачушеат запушват се от тютюнопушене
  • #54
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    52, Щеше да е по-интресено, успоредно с него да има един с ДВГ и да се запише и той за колко изминава този маршрут, като тука също може много да варира, дали е бензин дизел, кубатура. И имат еднакъв стил на каране. Мойта 2.0 дизел, на 120 дава 4/100, а има 70л бака, т.е може да не се наложи да зарежда изобщо. Силно подозирам 30-60мин разлика.
  • #53
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 година )
    Ток произвеждан от въглища
  • #52
    0 rate up comment 3 rate down comment
    До 46 ( преди 1 година )
    И за да не съм голословен, ето ти видеото на теста за 1000 км на тесла модел 3, която не е най-бързият автомобил в теста, много мишлено няма да ти дам времената на скъпи електромобили за да избегнем шикалкавене като на турбо. youtu.be/CPrhudJiD98 както виждаш от видеото, 6:45 часа след тръгването е изминал 735 км. Тоест въобще не е далеч от твоето време и 10-20 минути разлика за 7-часово пътуване не е от кой знае какво значение, за да те обърка, нали. Можеш да тръгнеш 30 минути по-рано.
  • #51
    1 rate up comment 3 rate down comment
    До 49 ( преди 1 година )
    А какво да сложа в луканката домашно производство? Или и луканката и суджука са вредни? Пак те питам маргарина по-полезен ли е от свинската мас и маслото? Ама наистина са ви промили мозъците жестоко. Я ми кажи кой се грижи за здравето ти. Мога да се обзаложа на каквото кажеш, че отговорът ще е доктора и аптекаря!
  • #50
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "Първата (и последна) спирка беше на ОМВ на М1 след Будапеща (815км). До там стигнах за под 7ч." Да не искаш да кажеш че за още един час щеше да минеш и останалите 200 км? Хайде малко по-сериозно. Завършили сме трети клас и можем да смятаме. Средната ти скорост е била 116 км в час. Електрическа tesla или mercedes минават 1 000 км за 9 часа което е 111 километра в час. Е колко да си по-бърз. Ще минат 815 км за 7ч и 20 мин, без да отчитаме че биха спестили 10-15 мин зареждане за 200 км.
  • #49
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Лапай сланина докато ти се запушат артериите и ще пукнеш от инфаркт.
  • #48
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Турбо ( преди 1 година )
    По магистралите карам със скорост според пътните условия.Има участъци къде има ограничения 70 км/ч около Витиня.Щом не ти е жал за колата,карай с 200 км/ч по дупките.В чужбина карам с максимално разрешената, защото пътищата са перфектни.