IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-ефективни хибрида на пазара

Посочените резултати са постигнати при реални тестове на пътя

Цените на горивата си остават доста високи, затова изборът на кола, която да харчи малко е много важен. Хибридните модели са точно такива, защото техните двигатели с вътрешно горене получават електрическа помощ, благодарение на което са не само по-мощни, но и по-ефективни.

Британското издание WhatCar? посочи 10-те хибридни модела с най-нисък разход гориво. В случая данните не са на производителя, а на реални тестове, проведени от екипа на изданието. И така може да се добие истинска представа за това колко харчат автомобилите със смесено задвижване.


10-те най-ефективни хибрида на пазара (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #56
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Красимир ( преди 11 месеца )
    #54 И аз карам РАВ4 ADW4 PS222Какво са излъгали?Ако не знаеш да караш хибрид,това е друга тема.Продай го и си купи бензин или дизел и ще бъдеш щастлив.
  • #55
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Милен ( преди 11 месеца )
    Като се има в предвид,че TOYOTA RAW AWD е още по икономичен от 2DW. Здрава, НЕпретенциозна.евтина за поддръжка.Какво повече да иска човек!!!
  • #54
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Мата хари ( преди 1 година )
    Това с RAV4,няма как да стане.Карам такава. Тоя хабер си няма дето пише статията.
  • #53
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Nakata ( преди 1 година )
    #14 Аз имам Аурис на 11г демек старото поколение хибрид и с 91 октановият бензин ми харчи градско в София 3,5-4,5/100км На магистралата със 100км/час 4,1 със 130км 5,1 140км 5,3/100. Със 95Н с 200-300гр надолу. В Германия на хубави горива и пътища,би трябвало разхода да ти е още по нисък,но както е писал колегата явно пишете СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ!!! Защо не пишете фентъзи романи,вместо да спамите тука и навсякъде с глупости??? Иначе съм сменил само накрайник и шарнир ,но я карам по лозята и ниви.
  • #52
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Нико Розберг ( преди 1 година )
    #44 и 45 Много вероятно да сте един и също човек по неграмотното и хейтърдко мислене,което в България е национален спорт.Човека го е писал под мен много добре,но защо оплюваш човека където се е преобърнал при състезание явно? Не се ли пребиват всеки ден от безумно шофиране? Взел си е поука и шофира нормално. Нормален човек си взима поука,но безумци като #44и45,няма как да го разберат поради липса на ум. Хейтъри са простите хора,но явно съдиш по теб,като пишеш,че е наркоман,защото съдиш по себе с
  • #51
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Мамината ( преди 1 година )
    #42 По добре евентуално батерия за 3,200$ отколкото счупена турбина на 3та година за същите пари.Нямам хибрид,но съм се интересувал и също така чел,че се сменявар евентуално,не цялата батерия,а изгоряли клетки,които са много по евтини от цяла батерия.И все пак ,издражливостта им е доста над 10 години при Тойота поне,защото при други марки не съм се интересувал.
  • #50
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Мамината ( преди 1 година )
    #44 То хората са го обяснили добре,но да има кои да разберат.За изнесените безплатни лекции и изгубеното време за такива *** като теб да разберат,които са досущ прави как се шофира хибрид.Аз лично не бих си загубил времето и нервите да обяснявам на ***,поради факта,че *** няма как всичко това да разберат,дори и с нагледно средство. И малко по споко с тона,че да няма проба-грешка,ясно ли ти е или искаш среща с мен???Наркоман!
  • #49
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Kross ( преди 1 година )
    #44 Еми някой хора с практика,опит и наблюдения са написали Обективни коментари. Други които са виждали Тойота само на снимки,пишат Нереални глупости.Първо се ограмоти да пишеш правилно ,вместо да се пениш като газирана напитка,че нищо не ти се разбира какво си написал. Ако бъдещето на България е да ни управляват Неграмотни,то тежко ни. Честит 3ти март!
  • #48
    4 rate up comment 5 rate down comment
    raiders ( преди 1 година )
    Прочетете коментарите на бившия директор в Тойота и какво каза за марката и колко са изостанали от Тесла.Грозна кола която не бих си купил или карал. Морално остаряла техника, да здрава е, може би не прави проблеми като немските или италиански коли.. но не ме кефат! Разхода на хибрида не е реално толкова, а и мин. 10к по-високата цена обесмисля покупката. Баха правили АМС един тест на ярис бензин/хибрид и трябваше 160к за да сме 0:0
  • #47
    4 rate up comment 1 rate down comment
    до#39 ( преди 1 година )
    Е ти кво искаш ся хем да не я обслужваш, хем от време на време да ходиш до кварталния майстор да ти смени маслото с незнайно какво и хората да ти признават гаранцията ли?! Ама ти нормален ли си изобщо? Въпросът е реторичен. Аре кажи друга марка, която да има 10 г. гаранция. Те немските барутници въпреки, че ги обслужваш в сервиза и не ти признават гаранцията после която е като на китайски миксер, абаче видиш ли 10 г. било лошо според теб. Смешен си!