IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-големите митове за камерите за скорост

Повечето трикове за избягване на глоба, които циркулират в интернет, няма да ви помогнат

Без съмнение получаването на фиш от камера за скорост, била тя стационарна, мобилна или някаква друга, е една от най-големите грижи за съвременните шофьори. Затова и в интернет е пълно със съвети за избягване на подобни неприятности. Честно казано, освен, че са незаконни, те не са и ефективни. Експерти посочиха някои от най-фрапиращите „предложения“ и обясниха защо те не работят. Съответно, няма никакъв смисъл да бъдат използвани, колкото и някой да се опитва да ви убеди в обратното.

Фалшивите митове за камерите за скорост (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #15
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Добре - кажете кои са ефективните!
  • #14
    29 rate up comment 3 rate down comment
    Вампира ( преди 1 година )
    Waze - много помага
  • #13
    29 rate up comment 2 rate down comment
    Вампира ( преди 1 година )
    Wase - много помага
  • #12
    25 rate up comment 4 rate down comment
    carpe_diem ( преди 1 година )
    #6, тъпо е, ако някой го направи в последния момент и трябва да намалиш рязко - това си е даже доста опасно нарушение... А за опашките, които се създават - ако си се е престроил човекът правилно и си изпреварва с колкото може, не можеш да му забраниш. Това вече не е нарушение, просто е малко дразнещо. Ти си длъжен да спазваш безопасна дистанция и това е... Ще стигнеш 20 секунди по-късно, голям прaз...
  • #11
    36 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Много "хранилки" има на пътя ,забравени след някакви ремонти знаци или безмислени ограничения на скоростта .Много дразнещо и скъпо.Иначе съм за спазване на правилата.Българите са доста дисциплинирани на пътя в Европа !
  • #10
    9 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    5--ти, по скоро ти излез. Хвани се и прочети какви са и понеже живея в центрлна Европа, мога да ти кажа, че досега камера пред училище / градина не съм видял. Чат пат на високосна слагат мобилна. Но на прав учасътк на магистрала насред полето, без отбивки, забито 120 и сложена камера.
  • #9
    18 rate up comment 6 rate down comment
    Гост ( преди 1 година )
    Архитект енергетик Тесларев,ела покарай на магистрала Хемус Варна Шумен и се опитай да караш с 140 км в час.Преди месец изкривих в дупка джантите отдясно и бракувах две нови зимни гуми.
  • #8
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 1 година )
    Архитект енергетик Тесларев разбирал и от камери.Пробвайте с Waze помага.
  • #7
    4 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    4-ти, ти да четеш можеш ли? Пише без техническа причина - камионите, технически над 100-110 не могат, а и при тях се записва на тахограф и могат със задна дата да получат глоба. Едва ли ти е кеф, да си с 130 и камион с 85 да влезе пред теб да изпреварв друг с 80? Какво си се хвнал за Скандинавието- въпроса е принципен когато има големи разлики от ограничението надолу и нагре. Ама то трябва малко да се помисли, преди да се бафка..
  • #6
    12 rate up comment 11 rate down comment
    До 4 ( преди 1 година )
    И на мен не ми пука кой с колко ще кара по магистралата. Ако искат да карат с камионите. Проблемът обаче е, като тръгнат да изпреварват камион и продължават да карат с 95 км в час и изпреварването протича около 3 км. и създава опашки. В това е опасността. Обаче имам един друг въпрос към тебе. Карал ли си по български магистрали и можеш ли да вдигнеш повече от 90 км в час на тях? Защото цялата група турбо антиелектрици и гости, обясняват че било невъзможно. Не вярват, че може да се вдигне 150