IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

УАЗ без ABS вече струва колкото Ford Bronco и Nissan X-Trail

Какво може да се купи по света на цената на „антикризисен“ Patriot?

След АвтоВАЗ още една руска компания – УАЗ, също също стартира производството на така наречените „опростени версии” на своите модели. Първата кола от Уляновск, която получи антикризисна модификация, е популярният SUV - Patriot. Този автомобил няма ABS и въздушна възглавница, а хромираните елементи на каросерията също са изчезнали.


УАЗ


Някои от „опростените“ бройки от модела вече са на разположение на дилъри на марката, като цената им определено е доста сериозна. Такъв Patriot с механична скоростна кутия и 2,7-литров двигател, развиващ 150 к.с., струва 1,55 млн рубли (над 26 200 долара). Това е с около 20 000 рубли (340 евро) над препоръчаната от производителя цена.

Интересно е да се разбере какви автомобили могат да се закупят на пазарите извън Русия за тази сума. Както е известно, всички западни, американски и японски производители се изтеглиха от страната заради санкциите, след като руските войски нахлуха в Украйна.

Какво може да се купи на цената на „антикризисен“ UAZ Patriot (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #6
    7 rate up comment 40 rate down comment
    Селянин ( преди 1 година )
    Абе не знам дали ще стигнат Сомалия, но поне ще могат да се къпят повече от 5мин. да се отопляват, да имат улично осветление и да нямат режим на тока. И това е поне за сега, до година вече ще ни определят и дневния порцион, и ще имаме купони за храна. Ще е тежко и за руснаците без евровизия и кока-кола, но нека се мъчат.
  • #5
    36 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Абе едно джудже успя да ги направи велики и скоро ще стигнат Сомалия по стандарт на живот :)
  • #4
    33 rate up comment 2 rate down comment
    АМ ( преди 1 година )
    До това води концепцията всичко да се произвежда само на вътрешния пазар. Получаваш нещо, което е хем скъпо, хем некачествено поради липса на конглокенция.
  • #3
    23 rate up comment 2 rate down comment
    до 2 ( преди 1 година )
    По-базови Спортидж или Кашкай, или по-напомпан Дъстър. Да не са Х трейл и Бронко, но все са повече от УАЗ, освен ако целта ти не е да е само в калищата.
  • #2
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Веско ( преди 1 година )
    Не видях у нас какво се предлага за тези пари.
  • #1
    25 rate up comment 2 rate down comment
    Алекс ( преди 1 година )
    Хубава работа,ама руска.