IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

УАЗ без ABS вече струва колкото Ford Bronco и Nissan X-Trail

Какво може да се купи по света на цената на „антикризисен“ Patriot?

След АвтоВАЗ още една руска компания – УАЗ, също също стартира производството на така наречените „опростени версии” на своите модели. Първата кола от Уляновск, която получи антикризисна модификация, е популярният SUV - Patriot. Този автомобил няма ABS и въздушна възглавница, а хромираните елементи на каросерията също са изчезнали.


УАЗ


Някои от „опростените“ бройки от модела вече са на разположение на дилъри на марката, като цената им определено е доста сериозна. Такъв Patriot с механична скоростна кутия и 2,7-литров двигател, развиващ 150 к.с., струва 1,55 млн рубли (над 26 200 долара). Това е с около 20 000 рубли (340 евро) над препоръчаната от производителя цена.

Интересно е да се разбере какви автомобили могат да се закупят на пазарите извън Русия за тази сума. Както е известно, всички западни, американски и японски производители се изтеглиха от страната заради санкциите, след като руските войски нахлуха в Украйна.

Какво може да се купи на цената на „антикризисен“ UAZ Patriot (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    математика ( преди 1 година )
    Нещо математиката яко ви куца. Бронко 2021г - 110 000лв, УАЗ Патриот - 34 000лв и се опитвате да ми кажете че 110 000=34 000?
  • #15
    2 rate up comment 4 rate down comment
    4x4 ( преди 1 година )
    УАЗ е последният истински джип..
  • #14
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Гошо ( преди 1 година )
    ХА,ХА,ХА,ХА,ХА...........ТЪПО,ТЪПО НАЙ-ТЪПО
  • #13
    22 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Просто и ясно викаш - точно като руснак. Доста си ни ясни. РуZофилите и вие сте ни ясни. Качвай се на каруцата, взимай си рублите от Мутрофанова и към сибир. Чакат те с нетърпение да те мобилизират и да те изпратят пушечно месо на фронта без провизии и с ръждясал калашник.
  • #12
    24 rate up comment 5 rate down comment
    Кок ( преди 1 година )
    Ха ха ха ами че това е кола от преди 50г.и като включим мърлявото Руско изпълнение и честите дефекти ще излезе много скъпа даже тези от ,,,,,Възраждане няма да купят .Руснаците с тези,,Космически,,Технологии,Един Аир баг и АВS немогат да си направят само за смях станаха.Укрсйна с,20,американски точни гаубици ги обърка и бягат .изоставят си и Знамената ,,В нашата история няма пленено знаме а те десетки зарязаха и Украинците пикаят върху тях .Съжалявам че ги смятах за читава Нация.и братска.
  • #11
    5 rate up comment 23 rate down comment
    Класика ( преди 1 година )
    Шик- шик дрънкалки! Ха ха ха! Когато ги купите точно за тези пари,елате да видите как ще построя дубъл на моста на Кольо Фичето!!!! Ще ти кажат тука трябва да се доплати,там нещо трябва да се добави,тук се плаща за нещо си,трябва да видим и за това колко още да се дава,не може без доплащане за това и накрая но не последно се дават пари и за....ха ха ха?!!??...,а за Патриота колкото пише толкова плащаш ! Просто и ясно! Стига хора,нали четете за забавление, а не да вярвате! Не сме добитъци!
  • #10
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Мирон ( преди 1 година )
    Гледайки китайскиа Jetour Dasheng започвам да разбирам от къде БМВ черпят вдъхновение за новите 5-та и 7-*** серия.
  • #9
    9 rate up comment 25 rate down comment
    Ок. ( преди 1 година )
    Всички предложения са добри, но само за Москва и големите градове. Лада Нива струва 10 хил. евро. Я дайте какво западно има за тези пари. И АТВ не може да се купи. Русия е много голяма и половината е слабо населена. А в степта и тайгата без път, тези асфалтови джипета не стават. Само Bronco е добре, но при авария части там, а и у нас в Европа даже няма. А за патриота има всичко във всяко селце.
  • #8
    32 rate up comment 4 rate down comment
    До селянин ( преди 1 година )
    И къде ще се къпят?На двора във външната тоалетна поливайки се с ведра пълни със дъждовна вода ли?А за да имат улично осветление трябва първо улици да им направят. Или ти май си мислиш че руснаците живеят само в Москва.
  • #7
    29 rate up comment 4 rate down comment
    До селянин ( преди 1 година )
    Кой ти е виновен , че се къпеш по-малко от 5 мин ? Аз за рашките не бих се притеснявал , те са свикнали да са изостанали , и да си мечтаят за Запада , наливайки се с водка ( ако ботокса не им я спре )